Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flere sider med praktisk info

Billeje i USA - oplev friheden

USA skal opleves med to hænder på rattet. Se det vilde vesten folde sig ud i bredformat, mens du kører mod horisonten i Nevadas enorme ørkenlandskab. Kør på Highway 1 langs kanten af Californien, mens det glubske Stillehav gnaver sig længere ind i klipperne under dig. Eller se smukke New England skifte sommertøjet ud, når bakkerne iklædes de legendariske, flammende efterårsfarver. Mulighederne er uendelige med en lejebil. Vi tilbyder billeje i alle stater - se de mest populære stater nedenfor.

Læs mere om billeje i USA         Lej motorcykel i USA          Lej motorhome i USA
 


Sådan lejer du en bil - det er enkelt og billigt

Det er nemt at leje en bil i USA
At leje bil gennem os er en enkel sag for vi har tænkt på det hele - også det med småt. Vores billeje inkluderer alle nødvendige forsikringer. Så når I afhenter bilen, skal I blot beslutte, om I vil betale for en tankfuld benzin eller returnere bilen med fuld tank, om I har behov for yderligere tilkøb - fx en ekstra chauffør - og så er I ”on the road”.

Billeje og afhentning
Du bør altid booke udlejningsbilen hjemmefra, da det giver dig den bedste pris og det største udvalg. Samtidig er de fleste formalia på plads hjemmefra.

Typisk afhenter du bilen i lufthavnen umiddelbart efter ankomsten til USA. Lejer du bil hos Avis i USA via os, er du sikret en billeje inkl. ansvars- og kaskoforsikring, hvor du ingen selvrisiko har.

Avis Where2 GPS 
Spar ikke på pladsen i bilen
Sikkerhed undervejs
Den bedste bil til jeres ferie i USA
Envejsleje
Benzinøkonomi
 

Avis Where2 GPS - så er du godt på vej

Avis Where2 er det beskrivende navn for en næsten uundværlig bærbar GPS udviklet af Garmin. Ud over at Avis Where2 hjælper med at finde vej til dit hotel og guider dig sikkert og præcist gennem USA og Canada, så indeholder GPS'en også en lang række andre informationer om restauranter, hoteller og seværdigheder, som du møder undervejs. Med Avis Where2 kan du opleve den ultimative frihed i hvilken som helst biltype, du måtte ønske at leje.

Afstandene i USA og Canada er store, og selvom vejnettet er veludbygget og skiltningen er god, så er det altid godt at vide, at du er på rette vej. Har du selv en GPS derhjemme, kan du vælge at downloade kort over Nordamerika, men den enkle og lette løsning er at vælge en bil med ”Avis Where2”.
Til toppen

Spar ikke på pladsen i bilen

Plads og specielt god plads er et nøgleord, når I vælger udlejningsbil. Merprisen for at vælge en stor bilmodel er yderst beskeden i forhold til fx en compact-model. Og I vil sætte pris på den ekstra plads, når I først kører rundt i USA, for mængden af bagage vokser som regel undervejs. Så tag hellere bilen for stor end for lille.

Sikkerhed undervejs

Vi har valgt Avis som vores partner til udlejningsbiler i USA og Canada - og med god grund. Med mere end 1.600 udlejningssteder over hele Nordamerika kan I stort set leje en bil, hvor I ønsker det, og det betyder også, at hjælpen er i nærheden, hvis I har brug for det.
Til toppen

Den bedste bil til jeres ferie

På jeres ferie i USA har I mulighed for at få lov til at prøve kræfter med nogle af de biler, I måske altid har drømt om i al hemmelighed. Nu er chancen der for at gøre jeres drøm om en bil til virkelighed takket være vores samarbejde med Avis, der har næsten alt, hvad I kan forestille jer af udlejningsbiler og -typer. Er drømmen at kunne slå taget ned, så lej en cabriolet, men husk at pladsen er begrænset. Skal I op i højderne eller en tur ud i ødemarken, vil en solid SUV være at foretrække.

Bilen giver jer den største frihed, for i en bil kan I hurtigt tilbagelægge store afstande med masser af komfort. Og I kan komme rundt overalt - også på de smalle bjergveje i Rocky Mountains eller på de støvede grusveje i nationalparkerne.

Benyt ferien til at prøve kræfter med en af de biler, I altid har drømt om at køre. Grib chancen, gør drømmen til virkelighed, og bilen er med til at gøre turen speciel.

Men spar ikke på pladsen. Vælg en stor bilmodel, for bilen er jeres andet hjem på hele ferien.

Og husk - vi er specialister i billeje i USA.

Envejsleje kan være en fordel

Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i San Francisco og afleverer den i Los Angeles - det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem langt de fleste destinationer i USA.

Som udgangspunkt kommer der et tillæg på lejen, når bilen afleveres et andet sted, men der er undtagelser i fx Californien og Florida. Evt. tillæg for envejsleje vil blive oplyst ved bestilling af bil både online og af vores USA-specialister. 

Klik på priseksemplerne eller indtast dit rejsemål og rejsedatoer i søgeboksen og klik "Søg billeje", så ser du de billigste priser på billeje i USA. Du kan også ringe 70 11 60 11 til vores USA-specialister.

Benzinøkonomi

Mens priserne på billeje i USA er yderst rimelige, er prisen på en gallon benzin (3,8 liter) steget voldsomt det seneste år. Selvom priserne endnu ikke har nået det europæiske niveau, så udgør benzin i dag en vigtig post på feriebudgettet, som du skal tage med i din planlægning, når du vælger bil. Dieselbiler er stadig en sjældenhed i USA – især blandt udlejningsbiler.
Til toppen

Start nu! Det er let at bestille din billeje i USA

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/dejlige-kreta-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.