Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Biludlejning

Billeje i USA
Rejsetips indsendt af:
Anders Pedersen
Sabro
11. dec. 2014

Billeje i USA

Når du lejer bil I USA, skal du passé på. Det er nemt at booke og måske ovenikøbet forudbetale en udlejningsbil før rejsen, men hvis man ikke studerer det med småt, bliver det meget nemt noget dyrere end man havde forventet.
Nogle af de udlejningsselskaber, som du kan finde på nettet sælger nemlig på prisen, og så sælger de dig kun en delvis vare, hvilket betyder at du højst sansynligt skal ryste op med flere penge, når du skal afhente bilen.
I 2012 var vi på FDM's tur I vest USA, hvor vi havde en bil fra AVIS I 15 dage. Bilen var helt ny, og prisen var som forventet derhjemmefra. Jeg kan kun anbefale AVIS.
Siden har jeg forsøgt mig med rentalcars.com, og har kun haft dårlige oplevelser.
Umiddelbart ser prisen ud til at være lav, og så fristes man måske til at vælge en fed bil, der er lidt mere luxuriøs end det man ellers ville have valgt.
Først gang lejede jeg en bil ved DOLLAR. Her havde jeg overset at forsikring ikke var includeret. Prisen blev derfor op mod 2000 dkk fremfor 1200 som forventet.
Næste gang prøvede jeg en bil fra Thrifty, og havde forudbetalt den hjemmefra incl unlimited milage, forsikringer osv, men ak ak:
Under T&C's (som I min verden er noget med jura at gøre) kan man så læse at man ved leje af bilen forpligtiger sig til at købe en hel tank brændsstof (og det er selvfølgelig til Thrifty's pris), og vupti så steg prisen lige med 100 USD, og jeg kunne jo ikke slippe med mindre at jeg ville vinke forvel til de første 120USD der var indbetalt.
Så læringen er: rentalcars.com ser måske tillokkende ud,men hvis du ikke vil have dårlige oplevelser, så gå til nogel af de seriøse udlejere så som AVIS eller HERTZ,
God fornøjelse med turen til USA.

Transport
Billeje, Rejseplanlægning

Kommentarer til rejsetippet om Biludlejning

Uenig

16/03 2015 Henrik Njor
Jeg har som mange andre rigtig gode erfaringer med at leje bil gennem Rentalcars.com.
Vi lejede en bil i 2013 hos Alamo (via rentalcars) og havde absolut ingen problemer, selvom der var kommet en mindre skade på bilen.
Selvfølgelig skal man som alle andre steder sætte sig ind i betingelserne inden man bekræfter bestillingen. På rentalcars hjemmeside fremgår det tydeligt hvad der er med i de enkelte tilbud f.eks: ingen selvrisiko fuld tank til fuldt tank, GPS eller lign.

Enig

16/01 2015 Morten Christensen
Jeg er helt enig med Anders. Brug altid Hertz eller Avis når du lejer bil i USA. En anden ting er. Lej aldrig en GPS - det er for dyrt. Køb et USA kort til din egen og medbring den - eller køb en helt ny (med USA kort i) over i USA, det er billigere end at leje :-)
Er du SAS Eurobonus medlem, kan du med fordel leje din AVIS bil på www.avisworld.com/eurobonus - der er op til 40% at spare.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/villa-club-sa-marineta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.