Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Biludlejning

 • Billeje i USA

  (Bedømt af 3 personer)
  11.12.14: Anders Pedersen
  Når du lejer bil I USA, skal du passé på. Det er nemt at booke og måske ovenikøbet forudbetale en udlejningsbil før rejsen, men hvis man ikke studerer det med småt, bliver det meget nemt noget dyrere end man havde forventet.
  Se hele rejsetippet
 • Spar penge i USA

  (Bedømt af 22 personer)
  07.01.11: Søren Frandsen
  Vi er 4 voksne og et barn som skulle til USA i sommeren 2010, nærmere Staten Florida. Vi havde kun planlagt få ting som vi skulle se, såsom div. forlystelsesparker og Key West og resten fandt vi ud af efterhånden som rejsen skred frem.
  Se hele rejsetippet
 • USA når det er bedst

  (Bedømt af 2 personer)
  02.12.10: Victor Birk
  VW i DK - Mustang i USA.
  Se hele rejsetippet
Praktiske råd i sommervarmen
Rejsetips indsendt af:
Henrik Tranders
Korsør
18. nov. 2010

Praktiske råd i sommervarmen

Varmen kan være slem, husk køletaske, vand mm.
Formindsk risikoen for indbrudstyveri i bilen.

Køletaske og bagagetyveri

Vi skulle på vores livs tur til USA, 1 måneds rundtur i bil i Californien, Arizona, Utah og Nevada.
Inden vi tog hjemmefra fik vi et godt råd som hermed gives videre. Når man ankommer til USA og har fået sin lækre amerikanerbil udleveret, så tag og indkøb en køletaske, køb den ikke for lille, der skal være plads til masser af vandflasker, vand købes billigt i supermarkederne i 12 eller 20-flaskers pakninger. Køb også en rulle plasticposer, de er nemme at fylde med isterninger, fra de ismaskiner der står overalt på moteller og hoteller, isterningerne bruges så som køleelementer og holder som regel en hel dag. Inden vi tog hjem forærede vi køletasken til en sød pige som hjalp os på vores tur, amerikanerne er som regel meget hjælpsomme.

Vi var så uheldige at få indbrud i den lejede bil, der var ikke tegn på indbrud, men 3/4 af vores bagage var væk, da vi kom ud fra en hyggelig dag i SeaWorld - San Diego. Vi anmeldte selvfølge indbruddet, men det har ikke første prioritet hos politiet. Da vi endelig kom i kontakt med politiet var deres første kommentar, hvorfor har I ikke brugt en hattehylde eller i det mindste lagt noget over bagagen, så indbrudstyvene bliver i tvivl om hvorvidt der er noget af værdi at stjæle i bilen. Lejebilen havde ikke nogen hattehylde, så vi indkøbte derfor et sort lagen som vi derefter altid lagde over sagerne i bilen, og vi bruger det stadig herhjemme i Danmark, så kan folk ikke se om det er guld eller gamle aviser der ligger i bagagerummet. Et andet godt råd er at ofre de penge det koster ekstra at parkere på de overvågede områder der er ved mange forlystelsesparker mm.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.