Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Boston

 • Guidet cykeltur

  (Bedømt af 2 personer)
  02.08.12: Marianne Kock
  Vi har været på tur i USA og Canada, hvor vi var på guidede cykelture i både Boston og Montreal. Det var bare alletiders. I Boston havde vi to guider en ung og en moden mand til 9 personer.
  Se hele rejsetippet
 • Boston

  (Bedømt af 4 personer)
  Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder
  Se hele rejsetippet
 • Boston - det tætteste man kommer på USA's historie

  (Bedømt af 6 personer)
  01.09.11: Lotte
  Vi rejste i sommer til Boston via Island. Opholdet på Island var lige akkurat så langt, at vi kunne nå en tur i Den blå Lagune.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Boston

Rejsetips af samme forfatter

Boston - Besøg i outlets
FDM travel rejsespecialist
Charlotte Laursen Telefon: 70 28 13 20

Boston - Besøg i outlets

Hvis turen går til Boston eller New England og man lige synes at der mangler lidt tøj i klædeskabet derhjemme, så kan jeg varmt anbefale at man besøger et outlet.
Der er ofte RIGTIG mange penge at spare!

Da jeg var afsted var jeg så heldig at besøge følgende to:

Kittery Premium Outlets (ca. 1 1/2 times kørsel nord for Boston). Outlettet består af flere mindre udendørs centre (mener der var 8 eller deromkring), det er nødvendigt at kører mellem stederne (hvilket godt kan være lidt øv). Af butikker kan bl.a. nævnes Calvin Klein, Reebok, Nike, Gap, Tommy Hilfiger og selvfølgelig en masse andre både kendte og mindre kendte mærker. Læs mere her

Det andet outlet jeg besøgte var Wrentham Village Premium Outlet (ligger ca en lille times kørsel sydvest for Boston - og det er bestemt værd at køre efter!).

Outlettet har mere end 160 butikker der alle ligger i forlængelse af hinanden, så man parkerer bilen og går ganske enkelt rundt. Hvis det er regnvejr er der ingen grund til at tage paraplyen med (det er kun til brug fra parkeringspladsen og til første butik) da man går under et halvtag. Af butikker i dette outlet kan nævnes DKNY, Tommy Hilfiger, Converse, Guess, Nike, Reebok, Bose, Hugo Boss og mange andre. Hvis jeg skulle vælge mellem de to outlets falder valget helt klart på Wrentham! Du kan læse mere om det her

Så frem med visakortet - der er mange penge at spare!

Shopping
Outlet shopping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Charlotte Laursens profilside

Læs mere om rejser til Boston

Hoteller i Boston
i Boston
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.