Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Boston

 • Guidet cykeltur

  (Bedømt af 2 personer)
  02.08.12: Marianne Kock
  Vi har været på tur i USA og Canada, hvor vi var på guidede cykelture i både Boston og Montreal. Det var bare alletiders. I Boston havde vi to guider en ung og en moden mand til 9 personer.
  Se hele rejsetippet
 • Boston

  (Bedømt af 4 personer)
  Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder
  Se hele rejsetippet
 • Spis fisk i Boston

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Er du i Boston, New York eller måske Washington og er sulten efter fisk, så er restaurantkæden ”Legal Sea Foods” det ultimativt bedste sted, jeg nogensinde har spist fisk! De har restauranter rigtig mange steder efterhånden og standarden er den samme overalt - jeg har spist på flere forskellige og er så begejstret, at jeg har købt en af deres kogebøger.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Boston

Boston - det tætteste man kommer på USA's historie
Rejsetips indsendt af:
Lotte
Esbjerg
1. sept. 2011

Boston - det tætteste man kommer på USA's historie

Vi rejste i sommer til Boston via Island. Opholdet på Island var lige akkurat så langt, at vi kunne nå en tur i Den blå Lagune.
Det SKAL prøves. Der holder busser lige udenfor lufthavnen, og de kører frem og tilbage med jævne melllemrum, så det passer med de forskellige afgange!!

Boston er også et ophold værd. Det er gammelt og nyt blandet sammen, og går man langs freedom trail, så kommer man forbi alle de historiske steder, som førte til landets uafhængighedserklæring.

Det skal dog siges, at det koster penge at komme ind i alle de forskellige sights, og det kan hurtigt løbe op, når man er en familie. Så vi havde googlet de forskellige bygninger/historier hjemmefra og printet ud, og på den måde fik vi det hele set udefra, mens vi læste og snakkede om historien.

Vi lavede dog den fejl at tage afsted i august - det var bare for varmt og fugtigt. En øl på Cheers var selvfølgelig på sin plads. Husk at tage den "rigtige".
 
Oktober vil nok være bedre. Vi brugte 3 dage i Boston, så var der ikke mere at se. Vi lejede en bil og kørte gennem USA over til Canada. HUSK at leje en EZ-boks, så man ikke skal betale hver gang, der køres igennem told. Så betaler man blot senere via sit kort - smart. Og man slipper for kø!!

Man skal krydse vandet for at komme til Canada, og det kan betale sig at køre længere op ad kysten, idet de første overgange/broer er fyldt op med bilkøer. Vi tog den tredje mulighed og kørte lige igennem. Det var fantastisk at se the Falls fra Canada siden. Håber, at andre har fået lyst til en tur "over there"!

(Billedet tilføjet af FDM travel)

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Boston

Hoteller i Boston
i Boston
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.