Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Boston

 • Guidet cykeltur

  (Bedømt af 2 personer)
  02.08.12: Marianne Kock
  Vi har været på tur i USA og Canada, hvor vi var på guidede cykelture i både Boston og Montreal. Det var bare alletiders. I Boston havde vi to guider en ung og en moden mand til 9 personer.
  Se hele rejsetippet
 • Boston

  (Bedømt af 4 personer)
  Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder
  Se hele rejsetippet
 • Boston - det tætteste man kommer på USA's historie

  (Bedømt af 6 personer)
  01.09.11: Lotte
  Vi rejste i sommer til Boston via Island. Opholdet på Island var lige akkurat så langt, at vi kunne nå en tur i Den blå Lagune.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Boston

Boston – østkystens perle
Rejsetips indsendt af:
Rikke Kølby
Middelfart
2. jan. 2011

Boston – østkystens perle

På USA’s østkyst, knap en times flyvning nord for New York ligger Boston, hovedstaden i Massachusetts og bestemt et besøg værd. Mange forbinder Boston med uddannelse og et af USA’s fineste universiteter ligger da også i byen, som har over 200.000 studerende, og som derfor præger bybilledet.
Et godt råd de kommende studerende får, er at flytte til Boston en uge før studierne starter for at se seværdighederne, da de ikke får tid til det, mens de studerer. Seværdigheder er der nemlig mange af og derfor er byen bestemt også et besøg værd for turister og andre der har mulighed for at lægge vejen den vej omkring.
Byen har det hele og dertil en rigtig god atmosfære, der betyder at det er til at færdes overalt, både i metro og på gåben dag og aften.
Boston ligger ud til Atlanterhavet, hvilket man får et indtryk af under indflyvningen. Flyet lander i Logan lufthavnen som ligger tæt på centrum. Efter bagageudlevering er der ikke andet end 10-15 min til centrum som nemt nås med metroen (2USD). I centrum ligger der rigtig mange gode hoteller til overkommelige priser, og modsat andre amerikanske storbyer er down town bestemt ikke noget skummelt sted at opholde sig. Herfra er det muligt at gå til mange seværdigheder og/ eller tage metroen.

Boston Tea Party
Det var i Boston at ”The Tea party” bevægelsen startede og som var et oprør mod skatteudskrivelserne fra den engelske konge. Det er således den gamle uafhængighedsbevægelse, der nu har givet navn til den nye ”Tea party” bevægelse som er et oprør mod de stigende skatter i Obamas USA. Er man historisk interesseret er der mange bygninger bevaret, som relaterer sig til USA’s kamp for uafhængighed, og man kan følge ”The Freedom Trail” enten på en guide tur eller selv gå/ køre rundt mellem de historiske steder.

Science Museum
Er der børn med på rejsen er Bostons Science Museum et sted, hvor en enkelt dag slet ikke er nok. Men er der kun en dag til rådighed, så er der ikke andet for end at vælge det som man finder mest interessant. Her er planetarium, vekslende udstillinger, der fokuserer på specifikke emner fra den naturvidenskabelige verden. Dertil kommer filmforevisninger, live forestillinger og simulatorer, der tager dig med ud i rummet eller du får mulighed for at dybhavs dykke og lege fange med et vandmolekyle.
Link til Museum of Science


Shopping
Ingen rejse til USA uden shopping. Selvom dollaren er blevet dyrere er der stadig meget at spare ved køb af især tøj og kosmetik. 35 min syd for centrum med tog findes et kæmpestort mærkevare outlet (fabrikssalg af mærkevarer som Nike, Osh Kosh, Lewis, Saucony, Adidas, Benetton, Burberry, DKNY, Calvin Klein etc.), men inde i byen er der også mange muligheder. Feks på Newbury Street ligger den ene flagskibsforretning efter den anden. En anden mulighed for at købe mærkevarer rigtig billigt er TJ Maxx og Marshalls , som videre sælger restpartier af alle mærker til begge køn og alle aldersgrupper. Her er det virkeligt muligt at gøre et kup.
Premium Outlets
TJ Maxx
Marshalls
Forunderlig glaskunst
Forunderlig glaskunst

Forunderlig glaskunst

På Harvard Museum of Natural History, som i sig selv er en lidt støvet omgang, findes verdens største og mest forunderlige samling af glasblomster. Man behøver så absolut ikke være botanisk interesseret for at beundre denne samling. Det er så imponerende. Kun i USA kan noget sådant findes. Over 4000 forskellige blomster er fremstillet i glas og vises på museet. Blomsterne blev fremstillet af en tysk glaspuster i slutningen af 1800 tallet og begyndelsen af 1900 tallet på bestilling af Harvard University, der forinden havde sikret sig solid finansiel støtte fra en velhavende amerikansk familie, og blev så sejlet til USA. Man skal helt tæt på eller så tæt som glasmontrerne tillader for at se at det er glas, da de vitterligt er tro kopier i såvel form som farve af rigtige blomster.
Link til glasmuseet
JFK museet, spændende museum, med flot arkitektur og beliggenhed lige ude til havnen
JFK museet, spændende museum, med flot arkitektur og beliggenhed lige ude til havnen

JFK museet

Med en utrolig flot beliggenhed og spændende arkitektur er museet til minde om USA’s legendariske præsident John F. Kennedy (JFK) en meget spændende oplevelse. Man følger JFK fra opvækst over demokraternes nominering til tiden i det hvide hus. Det er rigtig godt lavet, små og store TV-optagelser, interviews, taler etc. bringes i rette sammenhæng med spændende billeder, så den besøgende føler sig hensat til tiden i slutningen af 50’erne og begyndelsen af 60’erne. Man kommer nemt til museet med metro og efterfølgende gratis bu, der kører fra metrostationen og ud på halvøen, hvor museet ligger ved indsejlingen til havnen.
Link til JFK museet
The Blue Man Group - totalteater når det er bedst
The Blue Man Group - totalteater når det er bedst

”The Blue Man Show”

På Charles Playhouse i down town vises ”The Blue Man Show”. Det er et overvældende bombardement af totalteater uden lige. Forestillingen blander musik, multimedier og komik i et hæsblæsende tempo. Som gæst sidder man fuldstændig opslugt i 1½time, kun afbrudt af episoder, hvor ”The Blue Men” får en til af hyle af grin igen og igen. Det er en teatergruppe, der også har forestillinger i få andre amerikanske storbyer og muligheden byder sig altså i Boston og er et must.
Link til The Blue Man Group
Hummer og pommes frites - så er der serveret
Hummer og pommes frites - så er der serveret

Seafood

Her er det, at man virkelig har mulighed for at få glæde af byens tætte placering til Atlanterhavet. Der serveres hummer i lange baner. Som dansker skal man lige vende sig til tilbehøret – pomme frites, ketchup og cole shaw, men det gør ingenting for her er hummerne ikke halve. 1 hummer kan nydes til 17 USD og 2 hummere kan fås til kun 27 USD, og så sidder man samtidig og kigger ud over havnen og lystbåde til priser, der kun kan gisnes om. Der er alt i seafood restauranter foruden alle de traditionelle amerikanske restauranter med steaks i overstørrelser.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Boston

Hoteller i Boston
i Boston
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-rai/koer-selv-ferie.-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.