Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Boston

 • Guidet cykeltur

  (Bedømt af 2 personer)
  02.08.12: Marianne Kock
  Vi har været på tur i USA og Canada, hvor vi var på guidede cykelture i både Boston og Montreal. Det var bare alletiders. I Boston havde vi to guider en ung og en moden mand til 9 personer.
  Se hele rejsetippet
 • Boston - det tætteste man kommer på USA's historie

  (Bedømt af 6 personer)
  01.09.11: Lotte
  Vi rejste i sommer til Boston via Island. Opholdet på Island var lige akkurat så langt, at vi kunne nå en tur i Den blå Lagune.
  Se hele rejsetippet
 • Spis fisk i Boston

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Er du i Boston, New York eller måske Washington og er sulten efter fisk, så er restaurantkæden ”Legal Sea Foods” det ultimativt bedste sted, jeg nogensinde har spist fisk! De har restauranter rigtig mange steder efterhånden og standarden er den samme overalt - jeg har spist på flere forskellige og er så begejstret, at jeg har købt en af deres kogebøger.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Boston

Rejsetips af samme forfatter

 • Subtropisk klima på Krim

  (Bedømt af 3 personer)
  Vi havde en fantastisk guide som talte perfekt engelsk og hun spillede på Bandura som er et kosak instrument -vi var i Jalta hvor vi så Tjekovs have og hus i haven så vi kæmpestore magnolietræer som vi aldrig havde set og vi så Zarens sommerslot Livadia det var her Churchill og Rosevelt og Stalin hold møde i februar 1945 og det var tophemmeligt - så flyttede vi over på østkysten og vi ville gerne have ukrainsk honning med hjem og det ornede Alexanda vor guide for os - vi var på hotel Dania- vi var også oppe i bjergene og vi var også ude og sejle.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendophold

  (Bedømt af 1 person)
  Fantastisk sted, med en kæmpestor sø, det ligger lidt sydøst for Kiel, dejlig mad og vi fik 30 min. massage gratis og 2 drinks var også gratis, og så var vi på besøg hos slagter Hans Petersen hvor de havde rigtig mange skinker og man kunne købe suppe og en plade med skinke og sidde i restauranten og vi købte skinke og brød.
  Se hele rejsetippet
 • Med sporvogn 22 og lift til Petrinparken og ned til bydelen Hradcany

  (Bedømt af 3 personer)
  Fra Malostranska nam. tager du sporvogn 22 og står af ved Ujezd går op og tager lanovka/sejlbanen op til Petrinparken og herfra ned til Prags Borg
  Læs hele rejsetippet
Boston
Rejsetips indsendt af:
8260 Viby J
29. sept. 2011

Boston

Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder

Kommentarer til rejsetippet om Boston

Lyder som en dejlig ferie

29/09 2011 Mona
synd at din kone ikke kunne komme med over og se Niagara fra Canada siden. Men helt sikkert en dejlig ferie I har haft alligevel.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Boston

Hoteller i Boston
i Boston
Denne side er udskrevet d. 27. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/christchurch/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.