Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Boston

FDM travels USA-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Boston. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11 eller bestil selv flybilletterne online i søgeboksen.

Værd at vide om flybilletter til Boston

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Boston i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Boston tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Boston. 

Book din flybillet til Boston online
Du kan vælge at bestille din flybillet til Boston i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Boston, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Boston
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Boston, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Boston.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Boston, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Boston til den bedst mulige pris.

Flybillet til Boston i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Boston.

Kombiner din flybillet til Boston med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Boston, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Boston er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Boston i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Boston.

Boston Logan International Airport

Om Boston International Airport

Bostons internationale lufthavn ligger på en halvø, der går ud i Boston Bugten – en placering som betyder, at der kun er få kilometer fra lufthavnen og ind til Boston Centrum. Lufthavnen er langt den største i New England med mere end 30 millioner passagerer om året. Icelandair har en daglig ”direkte” forbindelse til Boston fra København via Island.

Til og fra lufthavnen

Placeringen tæt på Boston centrum betyder, at der er fine forbindelser fra lufthavnen og ind til centrum. Fx med Silver Line, en hurtigbusrute fra lufthavnen eller Red Line, den ene af Bostons fire subway-linier. En underjordisk tunnel fører bilister fra lufthavnen og ud til motorvejene omkring Boston.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/underholdning/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.