Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Boston

 • Guidet cykeltur

  (Bedømt af 2 personer)
  02.08.12: Marianne Kock
  Vi har været på tur i USA og Canada, hvor vi var på guidede cykelture i både Boston og Montreal. Det var bare alletiders. I Boston havde vi to guider en ung og en moden mand til 9 personer.
  Se hele rejsetippet
 • Boston

  (Bedømt af 4 personer)
  Ja vi landede, i Boston, hvor de har mange engelske bygninger, vi lejede en auto og kørte rundt i New England, Masscuset, Rhode Island, vi var i Newport og vi så Kennedys Museum og vi så Niagara vandfaldet der ligger lige op til Canada og det er det bedste sted du kan se vandfaldet, jeg gik over broen til Canada, men min kone kunne ikke da har tjekkisk pas, så var der et kæmpe pariserhjul hvor det var fantastisk at tage billeder
  Se hele rejsetippet
 • Boston - det tætteste man kommer på USA's historie

  (Bedømt af 6 personer)
  01.09.11: Lotte
  Vi rejste i sommer til Boston via Island. Opholdet på Island var lige akkurat så langt, at vi kunne nå en tur i Den blå Lagune.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Boston

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

På guidet pedaltur i Boston

Charlotte Laursen
Charlotte Laursen

Det er en god ide at leje en cykel og tage på en guidet tur, hvis I gerne vil blive lidt klogere på universitetsbyen Boston.

Byen, der blev grundlagt den 17. september 1630 af en gruppe puritanere fra England, emmer af amerikansk kolonihistorie, og har et europæisk islæt, man ikke finder andre steder i USA. Og så er byen både smuk og venligt indstillet over for tohjulede turister. Urbanadventours udlejer både cykler og guides og på en 3-timers pedalrundfart kan I fx nå at opleve steder som bl.a. Beacon Hill, Havnen, Red Sox Stadion, Fenway Park og Det italienske kvarter.

Tip i tippet

Har I børn med, kan der både lejes barnesæder til mindste og børnecykler til de børn, der selv kan cykle.

Periode

Hele året

Nærmeste lufthavn

Boston

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.