Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Gray Line busserne i New York
Rejsetips indsendt af:
Joan Liechti
Glostrup
7. okt. 2009

Brændt af I USA

Mit rejsetip handler om at få det bedste ud af en rigtig sur situation og at tage chancen. Læs om min roadtrip i USA....
Gray Line Nashville
Gray Line Nashville

At stå alene i et fremmed land

Jeg stod klar til mit livs drømmerejse. En weekend i New York og så flyve til Nashville med en rigtig god veninde fra London og sammen tage den som Thelma og Louise ned igennem Texas i lejet bil. Et helt år planlagde vi rejsen og gik og glædede os.

Det blev nu kun til Thelma. Min veninde dukkede aldrig op i New York som aftalt og så stod jeg der. HELT alene. Så er gode råd dyre. Tager man hjem og dropper drømmerejsen? Eller mander man sig op og tager den på egen hånd igennem USA? Jeg gjorde det sidste og hold da op en oplevelse.

Det var pænt grænseoverskridende at vide man er alene i 3 uger i et fremmed land og det er meget mærkeligt at være helt alene. Men jeg besluttede ikke at lade mig gå på af det.

Gud ske lov for det!!! I New York faldt jeg over et busselskab lige midt på Time Square. Gray Line.

Fantastiske guides og 3 dages billet med fri bus tur med stoppe steder i hele New York. Selv om jeg var alene fik jeg set det hele. Uptown, Downtown, Harlem you name it. Guidede ture til alting og jeg kunne stå af og på hvor som helst jeg ville udforske mere.

Jeg var pænt nervæs for resten af ugerne efter New York. Ville jeg få set spændende ting på vejen nu jeg var alene eller gå glip af en masse ved at ligge og køre selv?

Det fik jeg hurtigt svaret på da jeg ankom til mit næste stop Nashville. Motelejeren hos Day Inn var en ældre indisk herre som var forfærdet over jeg rejste alene og lo and behold om ikke han havde et nummer til Gray Line bus selskabet. Det viser sig at de i alle større byer i USA har en eller flere guidede ture, hvor du fx i Nashville bliver hentet på hotellet i bus og kørt rundt til alle de ting der er at se i området med en masse andre mennesker. Så man er aldrig alene og får set grand Ole Opry og hele balladen sammen med alle de amerikanere og Canadiere, der selv er på tur.

Det reddede min ferie. Jeg havde frygtet at skulle ligge og køre alene igennem hele Texas, hvilket jeg da også gjorde MEN i alle større byer jeg gjorde holdt kontaktede jeg Gray Line busselskabet og fik så sammen med andre den helt store tur og oplevelse hvor end jeg kom hen.

Amerikanerne er utroligt gæstfrie og jeg fik en masse venner på turen og godt selskab.

Hvad enten man er en eller flere kan jeg varmt anbefale Gray Line. Jeg blev hentet og bragt og deres guides er fantastiske.

Så hvem siger man ikke kan tage en roadtrip på egen hånd?


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/club-bentota-bentota.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.