Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Brug af GPS i USA
Rejsetips indsendt af:
Eigil Tams
Stenløse
17. sept. 2010

Brug af GPS i USA

Fantastisk rundrejse med motorhome fra Cruise America i Seattle i 3 uger gav os lidt erfaringer med adresser i USA.

Rejse med hus på ryggen

Rejse med Motorhome i USA og Canada kan varmt anbefales. Begge lande er utroligt gode rejselande med ultimativt smukke naturoplevelser og næsten alt fungerer godt.

Men vær opmærksom på, at et teknisk højtudviklet land som USA ikke har det så godt med brug af GPS. To eksempler illustrere dette.

1. I den iøvrigt udmærkede og komplette oversigt over campingpladser i det NW USA og SW Canada, som fulgte med fra Cruise America, angives der ikke præcise adresser til GPS-brug, men kørselsvejledning til brug med papirkort!

2. Cruise America i Everett, WA (nær Seattle) angiver selv deres adresse som 12201 Highway 99 South, Everett, WA. Det kunne ikke genkendes af vores TOM-TOM GPS. Brug i stedet gadens rigtige navn (jf. gadenavnsskiltene på stedet): 12201 Evergreen Way, Everett, WA.

Og husk at anskaffe gode papirkort. God fornøjelse.

Transport
GPS

Kommentarer til rejsetips om USA

Kommentar til Hertz' Neverlost

25/09 2010 Ellen Nielsen
Kan det have været en gammel udgave af systemet? Vi er lige kommet hjem fra en ferie i det vestlige USA og har kun gode erfaringer med Neverlost - det var en fuldt brugelig touch-skærm med alle alfabetets bogstaver på én gang, og hvor bogstaverne 'forsvandt' efterhånden som mulighederne indskrænkedes. Den var supernem at bruge og der var alt hvad man har brug for mht. vognbanehjælp og kanonsikker guidning f.eks. gennem LA i myldretiden. Supermarkeder, tankstationer - alt fungerede, og jeg kan slet ikke genkende dine negative oplevelser. Ikke at jeg ikke tror på dem, for selvfølgelig gør jeg det - jeg undrer mig bare over, at der kan være så stor forskel, for vi har jo lejet bil med GPS på nogenlunde samme tid. Vi havde selv en ny TomTom med hjemmefra, men den pakkede vi væk igen.

Never ever Neverlost

21/09 2010 Carsten Riis
Må jeg have lov til at lave et kraftigt negativ advis omkring Hertz navigations-system: Neverlost. A: betjening B: selve navigationen C: finde steder ad a: Magen til manglende brugervenlighed skal man da lede lang tid efter! Indtastning af destinationer er nok noget af det mest komplicerede som jeg har oplevet. Det foregår ikke via touch-skærm, men via et styringshjul, hvorpå der er 8 retnnigsknapper (op, ned, højre, venstre, op til højre, ned til højre, ned til venstre, ned til højre). For at ramme bogstaverner navigerer man mellem 3 områder a 9 bogstaver/tegn ved at bruge disse 8 knapper. En meget mærkelig betjening. ad b: Der mangler helt klart vognbane-hjælp. Der er advis om, når man skal til at svinge, men på de store motorveje er der ikke altid hensigtsmæssig skiltning for udkørsler. ad c: Den placerer mål forkert. Man har hjemmefra mulighed for at indtaste adresser på rejsemål (hvilket man ville blive vanvittig af, såfremt man ventede). Vi oplevede 4 gange at målet ikke var korrekt angivet på GPS’en hhv. deciderede manglede. Nogenlunde det samme med interessepunkter fx nærmeste tankstationer der havde den ikke 3 gange nærmeste tankstation lagt ind…vel og mærke stationer i tankstationskæder, som ellers er lagt ind som interessepunkt Køb hellere end GPS lige efter du lander eller hav med hjemmefra. et eller andet: bare ikke Neverlost. Eller som vi blev enige om på vores roadtrip: Never ever Neverlost.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/forkaelelse-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.