Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bryce Canyon

Læs mere om rejser til Bryce Canyon

"Bryce Canyon - mere fantastisk bliver det ikke."
Rejsetips indsendt af:
Hannah Dahl
Skovlunde
16. sept. 2009

"Bryce Canyon - mere fantastisk bliver det ikke."

At tingene er storslående i USA er mange enige i og det gælder også den fantastiske natur i Bryce Canyon.

Bjergklipper og highways

Vi havde lejet en mobilhome på et familiebesøg i Colorado og på en "roadtrip" gik turen bl.a. til Bryce Canyon i Utah. Alene køreturen fra Colorado til Utah er fantastisk. Man køre gennem bjergene ved Aspen, følger den smukke Colorado River og kommer så til et landskab som mest af alt ligner månelandskab. En ørken hvor kun nogle fantastiske klippebjerge skære sig gennem landskabet sammen med de kilometer lange highways. Man køre timevis uden at møde et eneste hus eller en tankstation og får virkelig syn for de kæmpe distancer USA indeholder.
Camping blandt træer og vilde dyr

Camping blandt træer og vilde dyr

Vi overnattede i vores mobilhome på en af campingpladserne i Bryce Canyon. En campingplads hvor der er bålplads til hver plads og ellers bor man midt i skoven blandt træer og "vilde dyr". For at komme op til udsigtsposterne udover Canyon må man ud og vandre, men udsigten er bestemt hele udmagen værd, for WHAUUU. Man kan ikke andet end blive dybt imporneret over dette vidunder. Røde klipper der strækker sig så langt øjet rækker. Det fantastiske farvespil som solens stråler giver i klipperne og de mange formationer de røde klippesøjler danner. Her står man på kanten af et krater der virker så kæmpe at man ikke tror sine egne øjne.
Bryce på mulddyrryg

Bryce på mulddyrryg

Der er mange måder at udforske Bryce Canyon på og et utal af gode ture hvor man til fods kan komme tæt på de mange smukke steder.
Men der er også en anden mulighed som vi benyttede os af. Nemlig af opleve Bryce Canyon på hesteryg, eller rettere sagt på mulddyrryg. Vi beaøgte Bryce i sommerperioden og derfor blev der rigtig varmt om dagen, så da vi kunne vælge mellem en morgen eller en eftermiddagstur, valgte vi det første. Det var vi også rigtig glade for, en meget tidlig morgenstund mødtes vi med vores guide og de mulddyr som skulle fragte os gennem dagen. Vi havde ikke rigtig nogen forventning og er bvestemt ikke de store ridemennesker, men var dog spændt på hvad der kunne vente os.
Det blev en tur vi aldrig vil glemme, for det første det smukke syn der mødte os, da vi nærmede os Canyon og så solen begynde at stå op ud over de røde klipper. Så begyndte nedstigningen ned i Bryce Canyon og i 4 timer red vi rundt blandt det ene smukke syn efter det andet. Samtidig blev der krydderet med gode historier der passede til det skønne sceneri.
Vi kom tilbage med meget ømme bagdele, men også med en viden som fik os til at føle os en del af Bryce Canyon. Dette smukke natur fænomen havde åbnet sig for os og blev så meget mere end sten og grus.

Kan kun anbefales.

Vi kan varmt anbefale en tur til Bryce Canyon, hvor man virkelig får at se hvad den amerikanske natur har at byde på. Vi har også senere besøgt Bryce, men turen på mulddyrryg har sat sog fast i vores hukommelse, som en måde at opleve Bryce Canyon helt tæt på og det kan bestemt anbefales, selvom det koster nogle ømme bagdele nogle dage efter.

Kommentarer til rejsetips om Bryce Canyon

rigtigt flot

23/09 2012 lone thomasen
Bryce Canyon er super flot natur,man kan købe mineral salt derude som smager rigtigt godt..manden som guider rundt er også rigtigt flink.tog en flyvetur fra las vegas til bruce canyon og grand canyon..men de små fly er ikke særlig sikker(det fly vi skulle have været med styrtede ned to dage før..)helicopter heller ikke særlig sikker i de bjerg områder..så vil varmt anbefalde en køretur til disse smukker parker,og der er masser at se på vejen,både hvis man køre fra las vegas eller la..turen i bruce canyon sluttede på en resturant , hvor der var mulighed for at købe forskellige smykker,tøj osv

kanon

20/09 2012 jens
har selv været der to gange ved bryce canyen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bryce Canyon

Hoteller i Bryce Canyon
Rejser til Bryce Canyon
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.