Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Byways and Highways i USA

Hvis du vil opleve det "ægte USA", så drej væk fra de store Freeways og kør via de mindre, snoede Byways. Det er her du kommer gennem mindre byer, store vidder og fantastiske udsigter. Vi har udvalgt en række Byways i Midtvesten, det østlige- og vestlige USA, hvor vi garanterer jer nogle oplevelser I ikke finder andre steder.

Rocky Mountains og Midtvesten - Byways and Highways

Byways and Highways i Rocky Mountains og Midtwesten
Ønsker du at opleve noget, du ikke finder i de gængse rutebeskrivelser gennem Midtvesten, så bør du udfordre dig selv og vælge de mindre Highways og endnu mindre Byways. Kør fx gennem Glacier National Park via Going-to-the-Sun-Road, hvor udsigten er helt fantastisk. Eller hvad med Million Dollar Highway, der er sprængt ind i de lodrette klipper? Vi har udvalgt 6 spektakulære forslag i Midtvesten.
Læs mere her

Det østlige USA - Byways and Highways

Byways and Highways i det østlige USA
Eventyret starter for alvor i det øjeblik du vælge at dreje af de store Freeways og finder de mindre Byways. I det østlige USA har vi udvalgt 6 meget forskellige forslag, fra Old Kings Highway på indersiden af Cape Cod bugten til Jacob´s Ladder Trail, der bringer dig gennem New Englands smukke landskab og klassiske småbyer.
Læs mere her

Det vestlige USA - Byways and Highways

Byways and Highways i det vestlige USA
Vælger du en af vores 6 udvalgte forslag til alternative ruter i det vestlige USA, hvor du kører via de mindre Byways og Highways, bliver du belønnet med ørkenlandskaber, klippeformationer og panoramaudsigter, der kan tage pusten fra de fleste. Kør fx via landevejen, Highway 12, der bringer dig gennem landskabet Escalante. Der er også den helt anderledes rute via Avenue of the Gigants, hvor du kører gennem skove med de enorme redwoodtræstammer.
Læs mere her
Denne side er udskrevet d. 28. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/melbourne/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.