Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Sonoma
 • Dag 2: Madonna Estate Winery / Sonoma og Napa Counties
 • Dag 3: Valley of the Moon / Glen Ellen / Kenwood / Bodega Bay
 • Dag 4: Armstrong Redwoods / Healdsburg
 • Dag 5: Alexander Valley / Healdsburg
 • Dag 6: Cykeltur til Dry Creek Valley

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 5 overnatninger på lækre californske inns/hoteller
 • 11 måltider - 5 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x middag
 • Cykelleje (mulighed for el-cykel)
 • Cykelhjelm
 • Daglige rutebeskrivelser og kort
 • 2 lokale rejseledere på turen
 • Følgebil til transport af bagage og assistance
 • Velkomstreception
 • Transfers i h.t. program
 • Sightseeing og kulturelle oplevelser
 • Besøg og smagespøver på en lokal olivengård
 • Besøg og vinsmagning på 2 lokale vingårde

 • Prisen inkluderer ikke:
  • Flybilletter 

  Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

California Wine Country & the Pacific Coast

Cykelrundrejse i Californien med lokale rejseledere

Californiens nordlige kyst er et solbeskinnet fristed med dramatiske klippekyster, verdenskendte vingårde og tårnhøje redwoodtræer, som vi cykler forbi. Vi får et glimt af den ikoniske Highway 1 undervejs, cykler gennem Dry Creek Valley og andre vinregioner, hvor vi smager på fantastiske vine, holder picnic blandt verdens ældste og højeste træer og overnatter på charmerende Inns og hoteller.
Fra 2.500 USD

pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

California Wine Country & the Pacific Coast

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Sonoma

Sonoma
Vi starter turen på MacArthur Place i Sonoma, hvor vi bor de første to nætter. MacArthur Place er et luksuriøst hotel i dejlige omgivelser med et pragtfult poolområde, whirlpool, fitnesscenter og en indbydende spa, hvor de trætte lægmuskler kan løsnes op efter dagens cykeltur.

Sonoma er kendt for dets kvalitetsvine, de enorme redwoodtræer, den storslåede kystlinje langs Stillehavet, Infineon Raceway og masser af god shopping.

Kl. 15.30 skal I være i cykeltøjet, når I møder jeres guide til en kort introduktion af ruten og cyklerne, hvorefter I kører en kort opvarmningstur i området med guiden og de andre deltagere på turen.

Om aftenen spiser vi fælles middag på Saddles Steakhouse (som også serverer lækre kødfrie retter). Restauranten er udnævnt til "Best Beef Restaurant in California" af California Beef Council.

OBS: Hvis I ankommer direkte med fly til San Francisco International Airport på dag 1, er der mulighed for gratis transfer til MacArthur Place. Hør nærmere hos FDM travel.

Overnatning: MacArthur Place
Måltider: Middag
Cykelrute: 7 km
Dag 2
Dag 2

Madonna Estate Winery / Sonoma og Napa Counties

Cykelferie
Vi skal i dag cykle mod sydøst ad små veje til Carneros-området, som er kendt for sine fine vine. Landskabet består af lave bakker og flade landområder langs San Pablo Bay fra øst til vest, og vindyrkerne har en stor fordel af den friske havluft, der betyder, at de kan dyrke druer som Pinot Noir og Chardonnay, der kræver et koldere klima. Los Carneros-området er en vinregion, der strækker sig over de køligere dele af Sonoma og Napa. Ordet carneros er spansk og betyder får, og engang troede man, at skråningerne der nu er dækket af vinmarker, kun kunne bruges som græsningsarealer til får.

Det er nu blevet frokosttid, og vi skal have en lækker picnicfrokost og smage på vine på Madonna Estate Winery, før vi cykler tilbage til Sonoma, hvor I har fri om eftermiddagen til fx at besøge flere vingårde, shoppe, besøge gallerier eller bare slappe af ved den skønne pool på hotellet.

Middagen er i dag på egen hånd på en af Sonomas mange fine restauranter, og guiden hjælper jer med glæde med at finde den rette til jer.

Overnatning: MacArthur Place
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 27 eller 51 km
Dag 3
Dag 3

Valley of the Moon / Glen Ellen / Kenwood / Bodega Bay

Vinsmagning
Efter morgenmaden cykler vi fra Sonoma gennem Valley of the Moon. Navnet stammer oprindelig fra indianerne, der syntes, at det så ud som om, at månen stod op igen og igen over tinderne og dalene i Mayacamas-bjergene.

Vi fortsætter til byen Kenwood, hvor I spiser frokost på egen hånd. En mulighed er, at spise i restauranten på den vingård, hvor vi skal på vinsmagning.

Herfra kører vi i bus til Bodega Bay (1,5 time), hvor vi overnatter på Inn at the Tides, som har en enestående panoramaudsigt over bugten. Her har I god tid til at nå en tur i poolen eller slappe af i det varme bad før middagen, som vi spiser sammen på Inn at the Tides.

Overnatning: Inn at the Tides
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 24 eller 29 km
Dag 4
Dag 4

Armstrong Redwoods / Healdsburg

Redwoodtræer
Vi spiser i dag morgenmad på The Tides Wharf Restaurant, kendt fra Alfred Hitchcocks film "Fuglene". Restauranten og parkeringsområdet blev i filmen brugt som tankstation, café og kajplads, men er siden da ombygget og udvidet ad flere omgange.

Efter morgenmaden cykler vi fra Bodega Bay ca. 16 km langs kysten med den imponerende udsigt over Stillehavet og til lyden af den beroligende brænding, før vi drejer ind over land mod Guerneville.

Når vi når til Armstrong Redwoods State Natural Reserve, omgives vi af de mægtige redwoodtræer, der her er fredet. Et af naturens helt store undere, hvor hverdagens stress og jag synes meget langt væk - det perfekte sted til stille eftertanke. Her skal vi også imponeres af de fantastiske Sequoia sempervirens, rødtræer, det højeste levende væsen på Jorden. Disse bemærkelsesværdige træer kan blive op til 500-1.000 år gamle og opnå en diameter på næsten 5 m og en højde på 75 m. Enkelte træer overlever i op til 2.000 år og bliver mere end 105 m høje. Rødtræer er klassificeret som tempereret regnskov og behøver et vådt og mildt klima for at overleve. Nedbørsmængden i Armstrong Redwoods Reserve er da også på hele 1.400 mm om året, og skoven er derfor meget af tiden indhyllet i tåge, der sikrer en optimal fugtighed for træernes overlevelse.

Det er nu blevet tid til vores picnicfrokost, og efter frokosten kan I vælge, om I vil cykle eller tage bussen videre til vores hotel i Healdsburg, h2hotel, hvor vi skal bo de næste to nætter. Hotellet er tegnet af arkitekten David Baker og holdt i enkle, moderne linjer med det karakteristisk bølgende "grønne tag".

Resten af dagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i Healdsburg, der er kendt for sit historiske downtown plaza, der ofte bruges til forskellige events og optrædener. I kan også besøge museer, gå en tur langs floden gennem Railroad Park eller måske fristes af de mange gallerier med lokale malerier, fotografier, glaskunst og smykker.

Middagen er i dag på egen hånd på en af områdets mange gode restauranter.

Overnatning: h2hotel
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 42 eller 74 km
Dag 5
Dag 5

Alexander Valley / Healdsburg

Cykeltur Californien
I dag skal vi cykle gennem et himmerige af Pinot Noir. Den smukke vestlige og østlige side af Alexander Valley er en fryd for øjet med udsigt over frodige og produktive vingårde. Alexander Valley ligger i ly af Stillehavet bag de lave bakker nordøst for Healdsburg, hvorfor dalen er et af de varmeste områder i det nordlige Californien om dagen, men med en betydelig lavere temperatur om natten, der giver de optimale betingelser for druerne. Dalen ligger tæt på Russian River og er derfor ofte indhyllet i en fascinerende morgentåge, indtil solen får overtaget op ad formiddagen. Denne naturlige form for aircondition betyder, at druerne har en længere vækstsæson - ofte 15-20% længere end naboområderne, hvorved de opnår den livgivende, naturlige surhedsgrad.

Vi skal også cykle ad vejene til Geyserville og Lytton Springs med udsigt over vinmarkerne og med mulighed for at prøvesmage undervejs.

Tilbage i Healdsburg er frokosten og eftermiddagen på egen hånd, og det vil være oplagt at tage en svømme- eller sejltur på floden ved Veterans Memorial Beach eller benytte hotellets indbydende pool.

Om aftenen samles vi til en fælles afskedsmiddag på hotellet.

Overnatning: h2hotel
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 24 km
Dag 6
Dag 6

Cykeltur til Dry Creek Valley

Cykeltur
Inden vi helt pakker cykeltøjet væk, cykler vi en tur til Dry Creek Valley - et smukt, bugtet landskab med endnu et unikt mikroklima. Selv om vi tilsyneladende cykler i samme niveau hele vejen, vil vi opleve at støde på redwoodtræer det ene øjeblik og egetræer det næste øjeblik - eller sågar palmer og kaktus! Undervejs får vi også tid til at besøge et par af de bedre vingårde som Everett Ridge Winery og Quivira Biodynamic Winery.

Vi cykler tilbage til hotellet, hvor vi får et tiltrængt bad og slutter turen af med en god frokost.

NB: Hvis I skal direkte videre med fly fra San Francisco International Airport, er der mulighed for gratis transfer. Hør nærmere hos FDM travel.

Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 31 km

Start nu! Det er let at bestille California Wine Country & the Pacific Coast


Cykelrundrejse i Californien med lokale rejseledere
Fra 2.500 USD

Prisen er pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Afrejsedatoer i 2017:
30. april, 18. juni, 9. juli, 27. august,
17. september 22. oktober

Pris pr. person i dobbeltværelse:
2.500 USD ved afrejse
30. april, 18. juni, 9. juli og 27. august
2.744 USD ved afrejse
17. september 22. oktober

Se udvalgte cykelrundrejser i USA

Der tages forbehold for ændring af overnatningssteder på rundrejsen.

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/nytaarsaften-2011-i-sydney-once-in-a-lifetime.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.