Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Besøg på slottet

Birgitte Vraadal, FDM travel
Birgitte Vraadal, FDM travel

I San Simeon, højt oppe over Highway 1 og med en imponerende udsigt over Stillehavet, begyndte aviskongen William Randolph Hearst i 1919 byggeriet af sit drømmeslot, Hearst Castle.

Han var en af USA’s rigeste og på det tidspunkt mest indflydelsesrige mænd. Han var samler og brugte ufattelige summer på kunst – meget af det blev hentet på hans rejser til Europa. Om han havde stil, kan diskuteres – han havde i så fald mere end en stil… Hearst havde mange venner blandt ”de kendte”, bl.a. Chaplin, Marx Brothers, Greta Garbo og Winston Churchill, der gerne gæstede Hearst Castle.

Det er også i dag en sjov oplevelse at besøge Hearst Castle, der gennem årene er blevet brugt som kulisse til en række film. Senest har Lady Gaga indspillet en musikvideo her.

Tip i tippet

I kan vælge mellem flere guidede ture på Hearst Castle. I skal vælge ”Grand Rooms Tour”, for her ser I både Neptune Pool, den store udendørs pool, og Roman Pool, den imponerende indendørs pool. Netop disse to pools er oftest brugt som filmkulisser.

Adresse

Hearst Castle
750 Hearst Castle Rd
San Simeon, CA 93452

www.hearstcastle.org/

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/ontario/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.