Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Rejsetips af samme forfatter

Besøg Solvang – den danske by i Californien

Er det virkelig værd at besøge Solvang, når man nu er på de kanter? Der er kun et rigtigt svar … Ja, det er værd at besøge Solvang.
Mange danskere slår lige et smut forbi Solvang for at holde en kort pause undervejs på turen ned ad Highway 1 mellem San Francisco og Los Angeles. Det er også en sjov oplevelse at se det danske flag og de danske navne så langt væk hjemmefra. Men for at få den rigtige oplevelse af Solvang og den vidunderlige natur byen er omgivet af, så kræver det en overnatning.
Picnic hos Rusack Vineyards
Picnic hos Rusack Vineyards

Her følger opskriften på en fantastisk dag:

Sørg for at ankomme til Solvang sidst på formiddagen og tag straks ind og bestil en ”boxed lunch” på en af byens cafeer eller restauranter. Der er mange muligheder, men Fresco Valley Cafe er afprøvet og kan bestemt anbefales. Link: http://www.frescosb.com.

Kør herefter en tur lidt uden for byen og besøg en af de mange vingårde, der tilbyder vinsmagning. Smag på et par forskellige vine og udvælg jer en vin, som I har lyst at drikke til jeres medbragte mad. Flere at vingårdene har sat borde og stole frem, så I på behagelig vis kan slå jer ned og nyde en dejlig picnic, mens naturen ånder fred og idyl, og de stolte vinstokke står i rækker, så langt øjet kan se.

Et godt sted at besøge kan være Rusack Vineyards. Link: www.RusackVineyards.com. Dette sted ligger kun små 6 km fra Solvang og kan derfor også være anbefalelsesværdigt, hvis I foretrækker at køre med taxa, så alle kan smage på vinen.
Udsigten fra Rusack Vineyards
Udsigten fra Rusack Vineyards

Måske er I til besøg på flere vingårde og flere smagsprøver, og der er da også nok af steder at vælge mellem. Omgivelserne er meget smukke at køre i, og I vil sikkert også møde nogle, der har valgt at udfordre området på cykel.

Sørg for at komme tilbage til Solvang inden butikkerne lukker. I må bestemt en tur ind i en af de 4 bagerforretninger for at se og smage på de ”danske kager”, et sigtebrød eller en smørstang - eller måske er I mere til Arnes æbleskiver fra Solvang Restaurant …

God fornøjelse – og nyd Solvang!

Kommentarer til rejsetippet om Californien

USA

03/07 2012 Sara Amby
Jeg vil skrive at USA er så fedt sted, Der er mange forskellig spise steder og i orlando kan man tag over til Disneyland, Harry Potter park.

det sted jeg kunne godt tænk mig for at komme ud og opleve.

Jeg har aldrig opleve i USA det kunne være fedt.

i Californien der har jeg aldirg være og ude besøge det sted. Det kunne være rigtig meget spændene og opleve. Jeg håber at jeg får besvar fra jer.

Jeg vil alt godt og se USA byen og det hele.

Hilsen Sara.

Solvang - heller ikke noget for os

12/06 2012 Mona
Kan kun give Susanne Simonsen ret. Solvang er heller ikke noget vi vil spilde en god ferie på. Én gang var vist rigeligt der.

Solvang...nej tak.

11/06 2012 Susanne Simonsen
Vi var der i oktober 2010. Vi syntes bestemt det ikke var imponerende. Vi syntes det lignede mere Holland. Vi var også inde og besøge en bagerforretning, og det var bestemt ikke weinerbrød som vi får i Danmark.
Havde vi vidst det, så havde vi nok sprunget Solvang over og kunne istedet tage nogen flere dage i nogen af de andre byer vi var i.
Hilsen Susanne

Skal? ... - Skal ikke?

27/05 2012 Tanya
Solvang er, trods mange negative rejsetips, et must see i min verden. Jeg har ikke været i Californien endnu men næste sommer tager vi "hele turen" og naturligvis også forbi Solvang. Dejligt endelig at læse det godt kan betale sig at svinge ind forbi ;-)
Mvh Tanya

Solvang - Danske Dage

24/05 2012 Jette Møller
Hej.

Jeg har 2 gange været i Solvang. Første gang i september 2010. Vi slog en smut forbi på vejen fra San Francisco til Los Angeles. Vi kom en søndag, den sidste dag hvor byen afholder Danske dage. Vi bliv bidt af byen og hos Olsens Bageri får man de bedste cholkoladeboller.

I 2011 skulle vi til Californien igen og vi besluttede os for at være i Solvang når der er Danske dage 3. weekend i september. I 2011 fyldte Solvang 100 år.
Vi bookede hotel midt i byen fra fredag til søndag.
Det var en fantastisk oplevelse...hele byen var på den anden ende med folkedans, optog, æbleskive contest og Aalborgs borgmester holdte åbningstalen. Jeg kan anbefale at tage til Solvang når der er Danske Dage.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Birgitte Vraadal, FDM travels profilside

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/elafonissi-kretas-flotteste-strand-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.