Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Rejsetips af samme forfatter

 • Notting Hill, London - i Julia Roberts fodspor

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  15.06.12: Lars Smedegaard
  Er du som mig en ”næsten” passioneret fan af Julia Roberts – og specielt interesseret i filmen Notting Hill – så er det nok en rigtig god og sjov ide at tage ud til Portobello Road og faktisk se den aktuelle boghandel som Hugh Grant i rollen som William Thacker står som indehaver af i filmen.
  Se hele rejsetippet
 • En diner med atmosfære i San Francisco

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 12 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Mange rejsende til USA vil hen ad vejen stifte bekendskab med det faktum at morgenmad på det bestilte hotel IKKE er indeholdt i prisen; og her kan man så vælge at tilkøbe dette på hotellet; eller bevæge sig ud i byen på de utallige diners som ligger spredt ud over hele byen.
  Se hele rejsetippet
 • Slå de sidste timer ihjel i Miami ...

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Du kender det - det er sidste dag på din næsten overståede drømmeferie i Florida - klokken nærmer sig med hastige skridt check out på hotellet til middag - din lejebil står klar til afgang; og alligevel har du måske et hul på 6-8 timer du skal have fyldt ud, inden afrejsen tilbage til hverdagen i Danmark skal finde sted...
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Cable cars - et must do - uden at stå for meget i kø

Lars Smedegaard
Lars Smedegaard

San Francisco er en typisk en by, man oplever bedst til bens – men snyd ikke jer selv for turen over Russian Hill & Nob Hill med byens berømte sporvogne.

Der er tre linjer, og de fleste danskere vil sikkert prøve linjerne Powell & Mason og Powell & Hyde. Det vil alle andre turister desværre også, men planlægger I påstigning på vendepladsen ved Powell, så prøv at gå et par blokke op ad gaden og stig på her i stedet, når sporvognen stopper. Der er som regel et par pladser og I har sparet en del ventetid.

Tip i tippet

En enkeltbillet med en cable car koster ca. 6 USD pr. vej. Hvis I har mulighed for det, så køb et SFO City Pass, som udover at give jer gratis transport i downtown SFO i gyl-dighedsperioden, også giver rabat på indkøb og entreer i ”The Bay Area”.

www.sfcablecar.com

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/tilbud-southern-plantations-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.