Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Canada og USA - Lej en bil og aflever i samme land som du lejede den i.
Rejsetips indsendt af:
Mette Christensen
Århus
29. marts 2011

Canada og USA - Lej en bil og aflever i samme land som du lejede den i.

Vi rejste til Vancouver Canada, fløj til San Francisco og tog ruten op langs en del af vestkysten med de bevægende oplevelser af store og æld-gamle træer.
Vi fortsatte turen tilbage til Canada og endte med lige at parkere bagagen hvor vi skulle overnatte, før vi afleverede bilen igen på den USA amerikanske side af grænsen og tage en bus retur til Canada. Tricket med at aflevere bilen i USA fremfor i Canada sparede os for utrolig mange penge.

Ruten langs vestkysten i lejet bil er en stor oplevelse, som man vil huske forever. Giv jer god tid til turen gennem Reedwood skovene, stop ofte og nyd hver eneste lille afart af hvordan de træer der står endnu har været anvendt i historien - som hus, til at køre igennem med egen bil i bilernes eget land osv. Og gå de mange små ture blandt bregner og kæmpetræer.

Transport
Billeje, Rabatter

Kommentarer til rejsetippet om Californien

Intercity Fee

01/10 2011 Mona
Hej Mette
Nu skriver du jo ikke præcist hvad "utrolig mange penge er" som I har sparet. Men jeg kan oplyse at vi gav 175 CAD for at aflevere en bil i Toronto. Vi havde lejet den i New York. Har læst dit rejsetip fordi vi er ved at planlægge tur fra Vancouver til San Francisco, så jeg husker lige dit tip om at give tid til at opleve redwood skovene. Tak for det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.