Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Få det bedste ud ferieboligens beliggenhed.
Rejsetips indsendt af:
Seija Hoffren
København
3. nov. 2011

Få det bedste ud ferieboligens beliggenhed.

Da vi rejste til Nord-Californien, ville vi se de fleste seværdigheder i den del af landet uden at bruge vor tid til hotelskifte. Vi fandt et billigt og hyggeligt hotel i Folsom, som er en lille by med et præg af 1800/1900 årskifte, og ligger i udkanten af hovedstaden Sacramento.
Byen er mest kendt for det berygtede statsfængsel, som også er en turistattraktion. Da vi havde etableret os i hotellet, lejede vi en bil. - Billeje er generelt billigere, hvis du udnytter tre-fire dages tilbud!

Vi kørte dagsturene til Yosemite naturpark, den vidunderlige smuk Lake Tahoe og Muir Woods (Redwood), Glen Ellen vindistrikt (tæt på Napa Valley), San Fransisco, San Jose, Sacramento og mange andre mindre kendte steder, som var ligeså spændende at besøge, som de kendte.

Om aften var det dejligt at komme "hjem" på hotellet. Man kan aftale en god pris med hotellet for en uge. Så bliver det heller ikke så dyrt, hvis man vil overnatte et andet sted, ligesom vi gjorde i en B&B i Yosemite.

(Billede tilføjet af FDM travel)

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.