Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Rejsetips af samme forfatter

 • Notting Hill, London - i Julia Roberts fodspor

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  15.06.12: Lars Smedegaard
  Er du som mig en ”næsten” passioneret fan af Julia Roberts – og specielt interesseret i filmen Notting Hill – så er det nok en rigtig god og sjov ide at tage ud til Portobello Road og faktisk se den aktuelle boghandel som Hugh Grant i rollen som William Thacker står som indehaver af i filmen.
  Se hele rejsetippet
 • En diner med atmosfære i San Francisco

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 12 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Mange rejsende til USA vil hen ad vejen stifte bekendskab med det faktum at morgenmad på det bestilte hotel IKKE er indeholdt i prisen; og her kan man så vælge at tilkøbe dette på hotellet; eller bevæge sig ud i byen på de utallige diners som ligger spredt ud over hele byen.
  Se hele rejsetippet
 • Slå de sidste timer ihjel i Miami ...

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Du kender det - det er sidste dag på din næsten overståede drømmeferie i Florida - klokken nærmer sig med hastige skridt check out på hotellet til middag - din lejebil står klar til afgang; og alligevel har du måske et hul på 6-8 timer du skal have fyldt ud, inden afrejsen tilbage til hverdagen i Danmark skal finde sted...
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Fastfood-restaurant med en historie

Lars Smedegaard
Lars Smedegaard

Benyt lejligheden til, når I nu ser på de gamle bygninger i Monterey og i særdeleshed på Cannery Row, at lægge vejen forbi Bubba Gump Shrimp Co, som udover at være en fastfood-restaurant, rent faktisk er en fastfood-restaurant med en sjov historie.

Historien bag restaurantkæden startede efter den enorme filmsucces ”Forrest Gump”, hvor filmselskabet Paramount henvendte sig til en stor fastfoodkæde, Rusty Pelican, for at høre om muligheden for at lave en restaurant med netop temaet fra Forrest Gump. Den første restaurant blev opført i netop Monterey, CA i 1996 og udmærker sig ved at servere alle former for seafood, men restauranten er tro: Rejerne er naturligvis i højsædet her.

Restauranten er bygget op over temaet, og en lille sjov gimmick, man kan prøve på stedet er at signalere til tje-nerne med de dertil indrettede skilte ”go Forrest – go” eller ”stop Forrest – stop”, hvis man skal bestille mere.

Tip i tippet

Oplev fastfood med et strejf af filmscener.

Adresse

Bubba Gump Shrimp Co.
720 Cannery Row
Monterey
CA 93940

www.bubbagump.com

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.