Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Gigantiske træer i Big Basin State Park, Californien
Rejsetips indsendt af:
Luise Rask Nielsen
Rødkærsbro
21. jan. 2013

Gigantiske træer i Big Basin State Park, Californien

Den smukke Redwood-park ligger lige syd for San Francisco. Kør syd på ad Hwy 9 og fortsæt ad 236. Vejen bliver smallere og smallere efterhånden som man kommer længere ind i parken.
Man føres et godt stykke op i terræn og træerne bliver efterhånden større og større. De største træer findes i ved Park Headquarters. Fra p-pladsen går den 2 km lange Redwood Trail, hvor man bl.a. ser The Chimney Tree som er hult fra bund til top efter ildebrande, men stadig lever. Det højeste træ er Mother of the Forrest som er 100 m højt og det ældste er Father of the Forrest, der er 2000 år gammelt.

Parken er 60 km2 og byder på 130 km vandrestier forbi små vandfald og helt ud til kysten.

Parken et godt alternativ til Muir Woods. Den er helt fantastisk smuk. Selvom vi var der i højsæsonen var der kun få mennersker og vi havde Redwood Trail mere eller mindre for os selv. Oplevelsen af fuldkommen ro og at være omgivet af gigantiske træer er helt ubeskrivelig og helt klart anbefalelsesværdigt.

Man kan fortsætte turen syd på, her rammer 236 igen Hwy 9 og fortsætter til fantastiske Santa Cruz.

Seværdigheder
Nationalparker

Kommentarer til rejsetippet om Californien

Husk også Roaring Camp nær Big Basin

27/10 2013 M.Juhl
I maj i år havde vi den fornøjelse at opleve Big Bassin igen på vores 8. tur i motorhome i America (læs i bladet "Slægten" om nogle af turene). Denne gang havde vi børn, svigerbørn og børnebørn med. Det var i 3 motorhomes fra Road Bear (væsentlige bedre vogne end Cruise Americas). Vi turde genne gang ikke køre videre på toppen af højderyggen fra Big Bassin mod San Francisco, men det var en stor oplevelse i motorhome i 2008 på en meget snæver og kurvet vej. Til gengæld nåede vi igen at opleve veterantoget i Roaring Camp. Med et gammelt damptog kan man komme på køretur op i bjergene i skoven af store redwoodtræer, og det er en stor oplevelse for både voksne og ikke mindst for børnene.
Om både Big Bassin og Roaring Camp kan findes oplysninger på deres hjemmeside.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.