Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Rejsetips af samme forfatter

 • Tag the Ghan fra Alice Springs til Darwin

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  28.07.11: Ulla Skytte
  Når I har udforsket det fantastiske område omkring Ayers Rock så tag nattoget fra Alice Springs op til Darwin. Toget afgår hver mandag fra Alice Spring og fra april-oktober også torsdag.
  Se hele rejsetippet
 • Alice Springs – svæv over bushen

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 9 personer)
  28.07.11: Ulla Skytte
  Har I en overnatning i Alice Springs efter de uforglemmelige oplevelser ved Ayers Rock, så stå tidligt op og tag med på ballontur. I bliver hentet på jeres hotel ca. kl. 5 om morgenen og køre ud i det mørke og åbne landskab.
  Se hele rejsetippet
 • Great Ocean Road – set lidt fra oven

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  28.07.11: Ulla Skytte
  Køre I den utrolig smukke Great Ocean Road fra Adelaide til Melbourne eller omvendt, så sæt god tid af ved 12 Apostels. Når I ankommer så start med en helikopter tur der giver et utroligt godt overblik over området, og kombinationen af det mørkeblå hav og de kridhvide bølgeskvulp mod de kæmpe sandstensklipper er helt fantastisk, speciel når det ses lidt fra oven.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Hvalsafari i John Steinbecks fodspor

Ulla Skytte
Ulla Skytte

Kun få byer i USA er så velbeskrevne i amerikansk litteratur som Monterey. Flere af John Steinbecks bøger udspiller sig i eller omkring byen, der tidligere var kendt for sine mange fiske- og konservesfabrikker.

I dag er de gamle industribygninger langs havnefronten bygget om til lækre restauranter, butikker og et perfekt udgangspunkt for at se hvaler og delfiner hele året. Der er daglige afgange fra Fishermans Wharf og altid en opdatering af, hvad der er blevet set på de sidste afgange. Turen tager ca. 2½-3 timer og der er en erfaren havbiolog med om bord, der gerne deler sin viden om de store pattedyr. Prisen er ca. USD 45,00 pr. person.

Tip i tippet

Opgradér jeres billet til VIP Upper Deck (ca. USD 20,00 pr. person). Her har I meget bedre udsyn, og der må være max 35 personer på dette dæk. Bemærk opgradering er kun muligt på Greatland Vessel.

Periode

Hele året

http://www.montereywhalewatching.com

Nærmeste lufthavn

San Francisco Intl.

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.