Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Scotty's Castle Death Valley, Californien
Rejsetips indsendt af:
Henning Nielsen
4100 Ringsted
9. marts 2011

Scotty's Castle Death Valley, Californien

I 2006 overnattede vi i Death Walley på vores vej fra Yosemite Nationalpark til Las Vegas. Stedet, Stowepipe Wells, var bestilt hjemmefra.
Vi ankom ved 17-tiden og fartvinden i skyggesiden var 46 gr.C. Da vi kun havde under 200 km til Las Vegas, havde vi tid til at se os lidt omkring. Først Ubehebe Crater, en udslugt vulkan, men luften var fuld af "brandtomt".

Dernæst besøgte vi Scotty's Castle. Begge ligger ca 70 km nord for Stowepipe Wells. Scotty's Castle er en "sommerrecidens" bygget i Spansk stil af en rig Vekselerer fra Chicago, Albert Jonson, sammen med en eneboer i Ørkenen ved navn Walther Scott, i 1920'erne. Det var "Scotty" der førte sig frem, deraf navnet Scotty's Castle.

Vi var på guidet rundtur som varede 1½ time. Der findes bla. et 121 Pipes Kino-orgel som er fuldt funktionsdygtigt, hvilket vi fik at høre, og der er udgivet CD'er med musik fra Orglet. Meget interressant sted, men få hele historien på stedet om en rig Vekselerer og en fattig "Ørkenrotte" som sammen skabte stedet.

Derfra kørte vi sydpå til Badwather, USA's laveste punkt. Det er en udtørret Saltsø hvor der tilbage kun ligger hvidt Salt 86 m under havets overflade. Et skilt oppe på Klippevægen viser "Mer Lewel" 44 gr. C. først på eftermiddagen.

Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/pension-luchnerwirt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.