Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Rejsetips af samme forfatter

Slap af i skønne Monterey
FDM travel rejsespecialist
Louise Nyborg Telefon: 70 28 13 61

Slap af i skønne Monterey

Monterey er en charmerende lille by, hyggelig for både voksne og børn. Jeg boede på ”Old monterey Inn” som ligger i gå afstand til byens seværdigheder.
I kan derfor roligt efterlade bilen her og gå rundt! Monterey er specielt kendt for Cannery Row (forhenværende Sadinfabrikker) udødelig gjort af forfattereren John Steinbeck. Han er en slags moderne H.C. Andersen i USA.

Gå ikke glip af Monterey Bay Aquarium – det er et af verdens bedste. Hvis I har 2 overnatninger, så overvej evt. en hvalsafari. At se en flok spækhuggere, en pukkelhval eller delfiner boltre sig i havet er fantastisk. Jeg har været heldig at se spækhuggere.

Old Monterey Inn en klasse for sig

Det er stedet at bo på i Monterey, hvis I vil forkæles. Vi oplevede en uovertruffen service. Værtsparret var meget søde til at anbefale en restaurant, bestille bord og arrangere taxi – en del af deres høje service niveau!

Det er et bed & breakfast – men ikke et hvilkent som helst! Der bliver virkelig kræset for os gæster under hele opholdet. Jeg synes der er lækkert, at der serveres vin og tapas i opholdsstuen ved pejsen, efter en dag fyldt med oplevelser. Så kan aftensmaden fint vente lidt.

Portvin og frisk frugt var stillet frem da vi kom tilbage fra middag i byen. Værelserne er hyggeligt indrettet – hvert har sine farver og atmosfære – fælles for alle er ”den engelske herregårdsstil” tilføjet lidt americansk charme. Jeg havde 1 overnatning her, men kunne sagtens have brugt en mere – til at slappe af i en af havens mange hyggekroge eller en smut ned til byen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Louise Nyborgs profilside

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/ebbe-krogh-salomonsen-haderslev.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.