Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Californien

Læs mere om rejser til Californien

Undlad at købe Front of Line Pass til dyre penge i Universal Studios
Rejsetips indsendt af:
Finn Hansen
Ringsted
19. juli 2012

Undlad at købe Front of Line Pass til dyre penge i Universal Studios

Har lige været i Los Angelse og besøgt Universal Studios. Jeg kan i den forbindelse komme med 2 gode tip: Sørg for at have købt og printet billetter i forvejen, så slipper man for at stå i rigtig lang kø for at købe billet, men kan gå direkte til indgangen, hvis man så samtidig undlader at have tasker med ind, så går det endnu hurtigere, da tasker skal checkes før man bliver lukket ind.
Der reklameres meget med at man kan købe Front of Line Pass, det gør at man kan komme uden om køen til forlystelserne. Det koster det dobbelte af almindelig indgang (80 USD). I stedet kan man vælge at gå i kø til Singel Ride. Det betyder at man kommer uden om de lange køer, og man kommer så ind i en række som fylder vognene op, således at alle vogne i forlystelsen bliver fyldt op. Man kommer så ikke til at sidde ved siden af dem man følges med, men man kommer mange gange ind i samme vogn, bare på forskellige pladser. Da jeg var der var der 75 min. ventetid på de populære forlystelser, og vi ventede højst 5-10 min, og nogle gange gik vi direkte ind og kom med.
De forlystelser hvor det er show form, eller biograf, der kan man selvfølgelig ikke benytte sig af dette, men en ekstra betaling på 400 kr. kan måske overveje dette.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Californien

Hoteller i Californien
i Californien
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/somerset-park-suanplu-bangkok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.