Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Caribiens bedste rum punch

Birgitte Vraadal, FDM travel
Birgitte Vraadal, FDM travel

I Charlotte Amalie på St. Thomas skal I naturligvis rundt i de mange gader med danske navne. Det er sjovt at være så langt væk hjemmefra og alligevel gå rundt i Kongens Gade.

Og I skal også shoppe lidt i de mange butikker i centrum af byen.

Men når I trænger til en pause, så bør I gå til i den østlige ende af byen og op mod de ”99 trin”. Det går lidt opad her, men det er det, der er meningen. Lige til venstre for trappen, de 99 trin, ligger Hotel 1829. En flot, gammel bygning fra - ja - 1829. Huset blev bygget til en købmand og var et af de største huse i området. Det er senere blevet indrettet til hotel. Det er værd at slå et smut forbi denne fine bygning, hvor det er lykkedes at bevare en god del af de originale bygningsdele.

Tip i tippet

Gå op ad hovedtrappen og til venstre ad balkonen - hen til baren. Bestil en rum punch og sæt jer ved det fjerneste bord på balkonen. Herfra er der den mest fantastiske udsigt over byen og havnen, hvor der ganske sikkert ligger et par krydstogtsskibe.

Adresse

Kongensgade 30
Charlotte Amalie
US Virgin Islands

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.