Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chicago

Læs mere om rejser til Chicago

Architectural Boat Cruise - en god start for at se den smukke by Chicago
Rejsetips indsendt af:
Gudhjem
3. feb. 2011

Architectural Boat Cruise - en god start for at se den smukke by Chicago

Jeg har boet i USA, eller nærmere, lidt udenfor Chicago i et år som udvekslingsstudent. Jeg syntes det var en fantastisk by en masse fascinerende arkitektur, kultur, mangfoldighed, og glad stemning.
Jeg er personligt meget interesseret i arkitektur og design - og jeg må sige at Chicago helt bestemt er et sted jeg gerne vil tilbage til snart! Men byen er meget stor, og det kan være svært i starten at finde ud af, hvor alting ligger. Men heldigvis havde min værtsmor fundet en folder om en Architectural Boat Cruise, der fandt sted i Chicago. Jeg syntes det lød fedt, og vi tog afsted.

Der var en guide med ombord, der virkelig havde styr på sit kram. Det var simpelthen så sjovt - og han vidste virkelig mange ting om grundlæggelsen af Chicago, om floden, og selvfølgeig også om arkitekturen. ved at sejle igennem byen og få en forståelse af, hvad alle de forskellige bygninger egentlig er, og hvad de biver brugt til, syntes jeg var SÅ spændende! Yderemere, gav denne sejltur mig også mulighed for at lære byen meget bedre at kende. Jeg begyndte at bide mærke i steder jeg havde set før, og jeg følte at jeg fik et helt andet kendskab til byen, end jeg havde haft hele året.

De kolossale bygninger, som jeg egentlig aldrig rigtig havde bemærket fik en helt anden betydning - og jeg følte virkelig at jeg lærte meget! Turen sluttede af med at sejle i Chicago's smukke havn med masser af yachter, store skibe, skibe med master - og selvfølgelig gav det også en fantastisk mulighed for at se Chicago's pragtfulde skyline - som jeg ellers kun havde set på plakater. Jeg var helt overvældet, da turen var færdig, og jeg havde bare lyst til at blive i Chicago lidt længere tid, fordi mit kendskab og mit forhold til Chicago var blevet så meget stærkere.

Da jeg senere hen gik rundt i gaderne, kunne jeg genkende bygningerne, som guiden havde fortalt om, og jeg følte mig mere sikker ved at gå rundt, fordi jeg havde et meget større overblik over byen, og det var sværere for mig at fare fuldstændig vild. Jeg tod tilmed denne tour én gang til efter et par måneder - den var stadig ligeså god! Denne Architectural Boat Cruise vil jeg varmt anbefale alle! Turen varer 90 minutter - og det er noget du altid vil huske! Efter turen vil du have oplevet Chicago på en helt anderledes og spændende måde.

Der er forskellige Boat Cruises - jeg var med Architectural Boat Cruise. Her er et link til deres tours - de står i venstre side i en blå boks. Her er der også mulighed for at booke til grupper, samt en prisoversigt.
http://www.chicagoline.com/architectural.php

Seværdigheder
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Chicago

Hoteller i Chicago
Rejser til Chicago
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/lesvos-aegte-graesk.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.