Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chicago

Læs mere om rejser til Chicago

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Chicago Bulls for fuld skrue - basketball i Chicago

Birgitte Vraadal, FDM travel
Birgitte Vraadal, FDM travel

Jeg overværede en NBA-kamp mellem Chicago Bulls og New York Knicks i United Center. Der var ca. 8.000 mennesker samlet på en hverdagsaften for at se kampen, og alt levede op til forventningerne.

De mange fans i røde ”Bulls” t-shirts, duften af popcorn, Budweiser i plastikglas, cheerleaders på banen under time-outs, små publikumskonkurrencer – og så naturligvis de høje spillere på gulvet, der virkelig kunne spille bold. Stemningen var fantastisk!

Amerikanerne kommer for at se basketball og hygge sig med familie og venner - og det er sporten, der er i fokus. Der er ingen ballade eller slåskampe mellem de rivaliserende fans, der sagtens kan sidde side om side. Du kan trygt gå ind og se amerikansk sport og tage dine børn med.

Tip i tippet

Jeg havde tjekket billetpriserne på nettet men troede det blev billigere, hvis jeg købte dem i USA et par dage før kampen. Men nej, jeg måtte betale 125 USD for samme kategori, jeg havde set hjemmefra til 88 USD. Mit råd er …KØB BILLETTEN i god tid.

Adresse

United Center
1901 W Madison St, Chicago
IL 60612, USA

United Center er en sportsarena i Chicago i Illinois, USA, der er hjemmebane for både NHL-klubben Chicago Blackhawks og NBA-holdet Chicago Bulls. Arenaen har plads til ca. 21.000 tilskuere, og blev indviet den 18. august 1994.

www.nba.com

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.