Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chicago

 • Chicago - Byen der kan det hele og mere til ...

  (Bedømt af 1 person)
  Har netop været til bryllup i Chicago - og hvilken by!

  Denne for mig at se oversete by i USA kan give dig nogle helt fantastiske aftener/nætter med den mest svedende blues.
  Se hele rejsetippet
 • Guds eget land

  (Bedømt af 108 personer)
  Route 66, porten til Vesten, shopping, nationalpark, Elvis, Beale Street, blues i Chigaco, 1.500 miles, 6 stater – 6 dage.

  Det kan man da ikke nå ? Jo man kan og det var lige hvad vi gjorde her på vores seneste tur til USA.
  Se hele rejsetippet
 • Fra Chicargo til Salt Lake City

  (Bedømt af 6 personer)
  06.06.12: Inger & Børge Christiansen
  Kørte meget af vejen på ROUTE 66, som andre har beskrevet levende. Vi har et par tips som andre måske kan få glæde at! Elektronisk kort til PC.: STREETS & TRIPS fra Microsoft, kan downloades gratis i 60 dage fra: http://www.microsoft.com/streets/en-us/default.aspx
  Hvis man samtidig har en GPS antenne til PC, ja så har man et fantastisk navigationsredskab til planlægning og kørselsvejledning, samt mange oplysninger om CAMP GROUNDS, BENZIN, MUSEER
  O.S.V.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Chicago

Chicago - Dejlig by med så meget at lave
Rejsetips indsendt af:
Louise Varberg Fleron
København
30. okt. 2012

Chicago - Dejlig by med så meget at lave

Jeg ha selv, besøgt Chicago tre gange nu, senest i sommeren 2010.
Willis Tower og deres Skydeck
Willis Tower og deres Skydeck

Down Town

Der er mange fanatiske bygningen i Chicago by. Når man bevæger sig rundt i byen, skal man ikke bare holde øje med hvor man går, så man ikke støder ind i andre mennesker, men man huske at kigger op på alle bygningerne.
Der findes virkelige mange bygninger som er vært at se. Når man befinder sig i byen, så skal man besøge Willis Tower og deres skydeck. Hvor man kan går ud på et deck som befinder sig på 103 etage, her kan men kigge ned på byen og for en fornærmelse af hvor højt man befinder sig. Når vi snakker om højhuse man kan besøge, så er det også vær at besøge John Hancock Center. Denne bygningen ligger i den anden del af byen. Men når man befinder sig i Hanccok Center, kan man ses Willis Tower.
Der er mange andre super flotte bygninger i byen, ned at fortælle om dem alle ville være svært.
Når man er nede i byen, kan man findes både som, sejler på floden og ud på Lake Michigan. Dette er en hel anden måde at få set byen på, og det kan varmt anbefales. Turen er smuk, både om dagen og om aften.
Cloud Gate aka the Bean
Cloud Gate aka the Bean

Millenium Park

Der findes mange parker i byen, men en must se er Millenium Park. Parken befinder sig i down town og er en park, med masse at se. I parken vil man kunne finde skulpturen Cloud Gate som også bliver kaldt the bean. Skulpturen overflade reflekterer og forvrænger byens skyline og så kan man gå under dens buge, som er 3,7 m høj.
Udover the bean, vil man kunne finde The Crown Fountain som er et interaktivt værk af den offentlige kunst-og video skulptur, opkaldt til ære for Chicagos Crown familie og åbnede i juli 2004. Men det centrale i Millennium Park er Jay Pritzker Pavilion,designet af Frank Gehry, hvor der spillers koncerter og meget mere.
Parken er stor, og der kan findes meget meget mere der.
Navy Pier set fra Hanccok Center
Navy Pier set fra Hanccok Center

Navy Pier

Et andet must er helt klart Navy Pier. Den ligger ud til Lake Michigan, og er 1 km lang. Her finders er spisesteder og forlystelser.
En ting som skal prøves, hvis man ikke er bange for højder, er pariserhjulet. Pariserhjulet er så stort at det altid bevæger sig. På toppen for man en super smuk udsigt over Lake Michigan og byen, for helt ny vinkel.
Smith Museum of Stained Glass Windows befinder sig også Navy Pier.
Udsigt fra Skydeck.
Udsigt fra Skydeck.

Museum

Hvis det nu skulle være dårligt vejr, og man skal bruge dagen indfor der er også gode muligheder.
Man kan besøge Adler Planetarium & Astronomy Museum, hvis men finder fysisk interessant. Dette er et museum som Experimentarium. Hvis man ikke syntes dette vil være sjovt, kunne man tage på Field Museum of Natural History, her finder man store skeletter at dinosaurer. Man kan også vælge at tage til Shedd Aquarium.

Spareribs og andet mad

Når man befinder sig i Chicago, kan man ikke komme hjem uden at have prøvet, Chicago style pizza, og Hotdog. Men hvis jeg skal anbefale et sted at spise så bliver det Twin Anchors. Her kan man få nogle af de bedste spareribs i verden, og jeg overdrager ikke. Man kan dog ikke bestille bord, man bliver nød til at møde op, og håbe på at der er plads når man kommer, eller kan man vente på at et bord til ledigt. Man kan finde Twin Anchors på, 1655 N. Sedgwick St. | Chicago, IL 60614.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Chicago

Hoteller i Chicago
Rejser til Chicago
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/marina-de-modica/torre-dantona-country-hotel-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.