Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chicago

Læs mere om rejser til Chicago

Rejsetips af samme forfatter

 • En overset perle

  (Bedømt af 72 personer)
  Efter at have læst et andet rejsetips her på siderne besluttede jeg mig for at Edinburgh var en by der måtte på listen over steder mig og min kone har været.
  Se hele rejsetippet
 • Guds eget land - part 2

  (Bedømt af 60 personer)
  Det var præcist 1 års siden min kone og jeg sidst besøgte USA (se evt. rejsetipset ”Gud egen land) og det var igen blevet Memorial Day – amerikanernes største shopping weekend, hvor der altid er gode rabatter at hente.
  Se hele rejsetippet
 • Alle veje fører til Rom

  (Bedømt af 106 personer)
  Nu når alle veje fører til Rom, så er det jo ikke nogen skam at man forvilder sig derned én gang om året.

  Rom er og bliver min og min kones ynglings by her i Europa og vi havde længe glædet os til at skifte efterårets rusken ud med Sydeuropas mere lune vinde, for rejsen var bestilt for længe siden.
  Se hele rejsetippet
Chicago - Hvad der er sparet er tjent
Rejsetips indsendt af:
Solrød Strand
4. aug. 2011

Chicago - Hvad der er sparet er tjent

Chicago som rejsemål har altid stået lidt i skyggen af New York. New York er selvfølgelig en skøn by, men det er Chicago også og har (næsten) lige så mange ting at byde på. Og så er prisniveauet lavere i Chicago.
Det første tips til at spare lidt dollar er transporten fra lufthavnen ind til byen. Tag metroen - der her hedder CTA trains - der ligger en station lige midt under terminal 2 og 3. Fra Danmark ankommer man til terminal 5, men tager bare det gratis terminaltog til enten terminal 2 eller 3 og følger ganske enkelt skiltene "Trains to city" !

En billet koster 2,25 USD sammenlignet med 50 USD for en taxa og så tager turen til downtown - i Chicago kaldet "The loop" - kun 45 min med metro i forhold til mellem 30 og 90 min i taxa.
Når man er kommet ind til byen

Når man er kommet ind til byen

Når man er vel ankommet, kan man med fordel blive ved med at bruge den offentlige transport - både metroen og busserne. Det er utroligt nemt at finde rundt og på de bykort man får på de fleste hoteller er de forskellige busruter angivet. Man kan så med fordel købe et 1, 3 eller 7 dages "passes", der giver ubegrænset adgang til busser og tog (koster hhv. 5,75, 14 og 23 dollar (august 2011)) og købes enten on-line eller i CVS Pharmacies eller Walgreens (du har ikke været længe i USA før du ved hvad det er :-))
Gratis oplevelser

Gratis oplevelser

Chicago er kendt for sin blues og "byen" afholder mange koncerter/events med fri adgang, bl.a. på rådhuset (City Hall) lige ved Millinium Park, hvor det heller ikke koster noget at snuse til stemningen - parken kan, efter min opfattelse, helt måle sig med Central Park i N.Y. I parken er der så i øvrigt et spændende kunstmuseum med fri adgang. En anden og måske mindre kendt gratis oplevelse er at tage bus 151 til Lincoln Park, hvor der ligger en Zoo med fri adgang. Samme bus tager man i øvrigt, hvis man vil se Wilis Tower (bare den modsatte vej).
Ikke alt er gratis

Ikke alt er gratis

Den klasiske skyline over byen finder man ude på museums "øen". Tag line 146 der ud. Udsigten er gratis, men så slutter det også - i hvert fald, hvis man vil besøge et af de mange spændende museumer eller Soldier Field (fodboldstadium). Et godt råd hvis man vil ind på Shedd aquarium (kan anbefales) er at komme tidligt - det er meget populært og køen ved indgangen bliver hurtigt mega lang.
Chicago - Hvad der er sparet er tjent

Man skal også huske at besøge "Navy Pier" der er et rent forlystelsesmeka. Priserne er blevet sænket pænt meget i 2010 for at lokke flere der ned, men der er alligevel masser af (gode) muligheder for at blive lettet lidt på pengepungen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Chicago

Hoteller i Chicago
Rejser til Chicago
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/chicago-hvad-der-er-sparet-er-tjent.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.