Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chicago

Læs mere om rejser til Chicago

Chicago, Illinois
Rejsetips indsendt af:
Stine
Give
29. dec. 2006

Chicago, Illinois

Jeg har boet i Chicago i et år og her er nogle af de steder som man skal opleve når man besøger The Windy City.

Det bør du se i Chicago

Jeg har boet i Chicago i et år og her er nogle af de steder som man skal opleve når man besøger The Windy City:

Navy Pier er et havneområde lige ud for down town, som er indrettet med et stort center fyldt med alverdens butikker. Derudover kan du også gå en tur på molen og se på den flotte udsigt over Chicagos skyline, hvis du har mod på det kan du også komme på sightseeing til søs, enten med en af de hurtige cruiser eller med et af de store sejlskibe som pryder Lake Michigan om sommeren. Derudover skal du tage en tur i det berømte pariserhjul, som også ligger på Navy Pier, hvorfra du kan se ud over det meste af byen.

Hvis du vil se flere udsigter skal du tage en tur i Sears Tower. Dette tårn er et af de største af slagsen i USA, og det siges at du på en klar dag kan se helt til Ohio (som ligger to stater fra Chicago) fra tårnets top.

Når det kommer til mad er Chicago kendt for deres deep-pan pizzas. Pizzarier finder du overalt i byen og hvis du skulle ske at blive sulten midt på gaden, bør du benytte dig af en af de utallige boder hvor der sælges enorme hotdogs.

Men når du skal ud og spise vil jeg anbefale The Cheesecake Factory. Som navnet antyder er de kendt for deres cheesecakes, men restauranten bugner af lækre retter. Placeringen af restauranten på stuesalen af The Hancock Tower gør helller ikke oplevelsen ringere. Du finder the Cheesecake Factory på 875 N Michigan Ave.

Det er umuligt at nævne alle de attraktioner som byen byder på, men disse er ihvertfald værd at se. Hvis du er interesseret i musseer kan jeg også anbefale dig at kigge indenfor på The Museum of Science & Industry og The Field Museum (det er den med den store dinosaur udenfor). Begge musseer ligger på din højre hånd hvis du kører ind til byen gennem Stoney Island. Og til sidst selvfølgelig The Art Institute som har en af de største kunstsamlinger i verden, indenfor moderne kunst. Kunstmuseet finder du på 111 South Michigan Avenue.

Det fede ved Chicago er at du kan tage derind uden nogen planer for hvad du vil se, for alt er så let tilgængeligt at du nok skal få set en masse, og hvis der virkelig ikke er mere at se kan man altid gå en tur op ad Michigan Ave., shop for millioner og nyde byens fantastiske arkitektur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Chicago

Hoteller i Chicago
Rejser til Chicago
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york-gaa-i-filmstjernernes-fodspor-udflugt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.