Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chicago

Læs mere om rejser til Chicago

Kan kun anbefale Chicago
Rejsetips indsendt af:
heidi
Søborg
1. nov. 2007

Kan kun anbefale Chicago

Vores rejse gik til Livonia en by 30 min fra Detroit, hvor vi skulle besøge noget familie. Men det blev også til et par dage i Chicago som jeg på det varmeste vil anbefale.

Fed by der har alt

Det er en virkelig fed by og den har alt. Da vi jo kun skulle være her et par dage var det med at udnytte tiden optimalt.

Vi tog ned til Navy Pier, som er et fantastisk sted med et stort pariserhjul, masser af restauranter & cafeer, museum,stor park, og m.m. Herfra er det muligt at komme ud på nogle forskellige sightseerings. Skyline Boat Tour, hvor du ser hele panorama af Chicagos havnefronte og skylines. Eller hvad med en Fireworks Cruise, som er en tur der foregår om aften hvor du ser flot fyrværkeri til vands. Sidst men ikke mindst er der Architecture Cruise, den valgte vi. Her sejler du 1 time i kanalerne, hvor du ser over 40 af de smukke arkitektbygninger. Virkelig en oplevelse og et god mulighed for at opleve meget hvis tiden er knap.

Vores frokost indtog vi oppe i John Hanncock Centre, som er det største tårn næst efter Sears Tower i Chicago. Det skete på 95 etage, ca 400 meter oppe, med udsigt ud over hele Byen.
En fantastisk oplevelse og bestemt ikke dyrt at spise der, og der er kæmpe portioner mad. Det kan anbefales at man deler en portion, det er jo tilladt i USA. Det er også muligt at komme op i det om aften, men jeg syntes nu det er bedst om dagen hvor du kan se det hele bedre...

Det er bestemt ikke sidste gang vi er i Chicago, næste gang skal vi have mindst 1 uge, der er så meget vi godt vil se og bare det at gå i gaderne er et kapitel for sig...

Vi anbefaler det på det varmeste, prøv det du vil ikke fortryde
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Chicago

Hoteller i Chicago
Rejser til Chicago
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.