Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Middlebury
 • Dag 2: Turen starter på den prisbelønnede Swift House Inn fra 1814, hvor vi tilbringer de første to nætter.
 • Dag 3: På cykel nordpå til Bristol og Basin Harbor Club
 • Dag 4: West Addison og Chimney Point / kajaktur på Dead Creek
 • Dag 5: På cykel til Vergennes og Kingsland Bay / afskedsmiddag
 • Dag 6: Besøg på Morgen Horse Farm / Middlebury

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 5 overnatninger på en historisk inns og et lakeside resort 
 • 10 måltider - 5 x morgenmad, 2 x frokost, 3 x middag
 • Cykelleje (mulighed for el-cykel)
 • Cykelhjelm
 • Daglige rutebeskrivelser og kort
 • 2 lokale rejseledere på turen
 • Følgebil til transport af bagage og assistance
 • Velkomstreception
 • Transfers i h.t. program
 • Sightseeing og kulturelle oplevelser
 • Guidet kajaktur

Prisen inkluderer ikke:
 • Flybilletter 

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.
 

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Classic Vermont

Cykelrundrejse i Vermont med lokale rejseledere

Unik cykeltur for naturelskere i det klassiske Vermont. Vi cykler ad små, fredelige landeveje langs frugtplantager, bølgende marker og de smukke farme for foden af Green Mountains. Vi sejler kajak på Dead Creek, cykler over Lake Champlain, bader i Lake Dunmore - kronjuvelen i Branbury State Park - og nyder godt af gæstfriheden på små, romantiske inns i det charmerende Addison County.
Fra 2.073 USD

pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Classic Vermont

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Middlebury

Vermont
Turen starter på den prisbelønnede Swift House Inn fra 1814, hvor vi tilbringer de første to nætter. Her finder vi den ægte, varme New England-atmosfære i skønne, grønne omgivelser med kort afstand til Middlebury med de spændende forretninger og gode restauranter.

Dagens program starter kl. 15.30, hvor I møder jeres turguide og får udleveret jeres cykler. Derefter cykler alle en lille opvarmningstur for at blive fortrolige med cyklerne. Kl. 18 er der orienteringsmøde og velkomstcocktail, og kl. 19 er der velkomstmiddag.

OBS: Hvis I ankommer direkte med fly til Burlington International Airport på dag 1, er der mulighed for gratis transfer til Swift House Inn. Hør nærmere hos FDM travel.

Overnatning: Swift House Inn
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 7 km
Dag 2
Dag 2

Turen starter på den prisbelønnede Swift House Inn fra 1814, hvor vi tilbringer de første to nætter.

På cykel mod nye oplevelser
Vi skal i dag ud på en særdeles naturskøn rute forbi antikvitetsforretninger, de karakteristiske hængepile og stengærder ad stille veje til Lake Dunmore og Branbury State Park (sammenskrivning af navnene Brandon og Salisbury). Efter vores picnicfrokost bliver der mulighed for at tage et forfriskende bad i Lake Dunmore, før vi cykler tilbage til Middlebury ad en lige så naturskøn rute.

Herefter er der god tid til at gå på opdagelse i Middlebury, hvor hovedgaden er fuld af indbydende forretninger, gode restauranter og fristende gallerier. I kan også besøge Cannon Park med det historiske mindesmærke over John Deere og hans opfindelse, den verdensberømte traktor, som første gang så dagens lys i 1930'erne.

Middagen er i dag på egen hånd, og jeres turguide kan anbefale jer flere gode restauranter i gåafstand fra Swift House Inn.

Overnatning: Swift House Inn
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 24, 30, 38 eller 53 km
Dag 3
Dag 3

På cykel nordpå til Bristol og Basin Harbor Club

Vermont
I dag forlader vi Middlebury og vores dejlige inn for at cykle videre langs Middleburys fredelige veje langs Hogback Mountain Ridge, et stort forland til Green Mountains. Vi fortsætter mod nord til byen Bristol, indgangen til Green Mountains. Området taget i betragtning ligger byen på et meget fladt område, som skyldes en gammel geologisk grusaflejring ved New Haven-floden. I Bristol er der en række spændende forretninger, bl.a. Vermont Honeylights og Art on Main.

Efter frokosten i Bristol, som I selv står for, cykler vi videre til Vergennes og passerer undervejs Cedar Lake, en række smukke, bølgende kornmarker, det spektakulære Champlain Valley, Adirondack-bjergene og Otter Creek, inden vi når til Basin Harbor. Her skal vi bo de sidste tre nætter i fredelige omgivelser på Basin Harbor Club, en gammel, klassisk Vermont inn. Dagen afsluttes med en udsøgt middag på Basin Harbor Club's Red Mill Restaurant.

Overnatning: Basin Harbor Club
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 27 eller 66 km
Dag 4
Dag 4

West Addison og Chimney Point / kajaktur på Dead Creek

Cykelferien med masser af oplevelser bringer de store smil frem
Efter en god nats søvn cykler vi i dag langs de blidt bølgende marker ved den pittoreske by Panton med panoramaudsigt over Green Mountains mod øst og de imponerende Adirondack-bjerge mod vest. Vi fortsætter sydpå til Chimney Point Historic Site og Champlain Bridge, der er ca. 800 m lang og en af de få broer over Lake Champlain. Vi følger Lake Street med dens farverige frugtplantager og Arnold Bay Road tilbage til Basin Harbor med en enestående udsigt til søen og bjergene langs hele vejen.

Efter frokost på Basin Harbor Club tager vi til Dead Creek til vores egen private, guidede kajaktur gennem Dead Creek Wildlife Management Area. Et yndet sted at se på fugle pga. den varierede og fredfyldte natur, som består af en blanding af marsk, løvskov, åbne marker og fyrretræer. Dead Creek flyder dovent gennem området og skaber optimale betingelser for vores kajaktur og det vilde dyreliv.

Overnatning: Basin Harbor Club
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 26, 37 eller 47 km
Dag 5
Dag 5

På cykel til Vergennes og Kingsland Bay / afskedsmiddag

Der er tid til at slappe af på cykelferien
Vi skal i formiddag bruge en del tid i Vergennes, hvor vi kan shoppe og spise god mad (frokosten er også i dag på egen hånd), før vi tager ud på dagens cykeltur. I Vergennes kan vi varmt anbefale et besøg på Vergennes Laundry, et fransk bageri, der tidligere har fået prisen som en af USA's bedste bagerier. Sørg endelig også for at udforske hver en krog og hvert et hjørne af byen, da nogle af forretningerne i Vergennes ligger under gadeniveau.

Efter en hyggelig formiddag i Vergennes skal vi cykle langs den fredelige Otter Creek til Kingsland Bay, en af Vermonts nyeste statsparker. Vi fortsætter mod nordøst til Ferrisburgh og videre mod vest, alt imens vi passerer det ene vidunderlige landskab efter det andet.

Eftermiddagen er på egen hånd, hvor I har god tid til en vandretur ad fine naturstier, svømning, golf eller et besøg på Lake Champlain Maritime Museum (inkluderet i turen). Her er der mere end et dusin udstillingsbygninger, der fortæller om den spændende maritime og arkæologiske historie i Champlain Valley. Men hvis benene efter 5 dages cykling trænger til et hvil, er der også rig mulighed for det i Basin Harbors smukke omgivelser inden den private afskedsmiddag om aftenen, hvor cykeltøjet skiftes ud med husets dresscode.

Overnatning: Basin Harbor Club
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 24 eller 47 km

Vær opmærksom på, at der denne aften er dresscode på Basin Harbor Club.
Dag 6
Dag 6

Besøg på Morgen Horse Farm / Middlebury

Charmerende victorianske gårde på cykelferiens sidste dag
Turens sidste cykeltur går fra Lake Champlain mod sydøst til den lille by Weybridge med dens charmerende victorianske gårde og smukke udsigt mod vest over Lemon Fair River. Her skal vi besøge Morgan Horse Farm, et National Historic Site, som har specialiseret sig i opdræt af de fine Morganheste.

Efter Morgan Horse Farm bruger vi igen vores egne hestekræfter og cykler tilbage til Middlebury, hvor vi skal spise frokost (på egen hånd). Turen slutter på Vermont Sun Sports and Fitness, hvor det er muligt at få et tiltrængt bad, inden cykeltøjet igen skiftes ud med hverdagstøjet.

NB: Hvis I skal direkte videre med fly fra Burlington International Airport, er der mulighed for gratis transfer. Hør nærmere hos FDM travel.

Måltider: Morgenmad
Cykelrute: 34 km

Start nu! Det er let at bestille Classic Vermont


Cykelrundrejse i Vermont med lokale rejseledere
Fra 2.073 USD

Prisen er pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Afrejsedatoer i 2017:
18. juni, 9. juli og 24. september

Pris pr. person i dobbeltværelse:
2.073 USD ved afrejse 18. juni
2.195 USD ved afrejse 9. juli
2.521 USD ved afrejse 24. september

Der tages forbehold for ændring af overnatningssteder på rundrejsen.

Se udvalgte cykelrundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.