Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Williamsburg
 • Dag 2: The Colonial Parkway / Historic Jamestowne / Jamestowne Settlement / Jamestown Island Drive
 • Dag 3: Williamsburg Winery / Colonial Williamsburg / kammermusik i stearinlysets skær
 • Dag 4: Yorktown Battlefield / Yorktown Victory Center / middag i Williamsburg
 • Dag 5: Chippokes Plantation State Park
 • Dag 6: Colonial Williamsburg

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 5 overnatninger på 4-stjernede resorts og lodges
 • 11 måltider - 5 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x middag
 • Cykelleje
 • Cykelhjelm
 • Daglige rutebeskrivelser og kort
 • 2 lokale rejseledere på turen
 • Følgebil til transport af bagage og assistance
 • Velkomstreception
 • Transfers i h.t. program
 • Sightseeing og kulturelle oplevelser
 • Partoutkort, der giver ubegrænset adgang til Colonial Williamsburg's historiske område med 23 udstillinger, mere end 18 forretninger og selvguidede ture samt adgang til to kunstmuseer
 • Guidet tur i Jamestown, Colonial Williamsburg og Yorktown. 


Prisen inkluderer ikke

 • Flybilletter 


Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Colonial Virginia

Cykelrundrejse i Virginia med lokale rejseledere

Vi cykler tilbage til kolonitiden på denne fantastiske tur, hvor vi kombinerer den spæde opdagelse af Amerika med nutidens moderne luksus. Fokus er lagt på de tre historiske steder - Jamestown Settlement, Yorktown Battlefields og Colonial Williamsburg. Vi holder picnic i naturen, smager på lokale vine, forkæles med gode middage og overnatter ved James River på førsteklasses resorts.
Fra 2.353 USD

pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Colonial Virginia

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Williamsburg

Cykelferie
Turen begynder på Kingsmill Resort i Williamsburg, hvor vi skal bo de første to nætter. Kingsmill Resort ligger helt vidunderligt ud til James River i skønne, grønne omgivelser, hvor I kan spille golf og tennis samt benytte jer af spaen og de pragtfulde restauranter.

I mødes i fuldt cykeloutfit med turguiden kl. 15.30 til en kort gennemgang af ruten og cyklerne samt en lille opvarmningstur. Herefter har I tid på egen hånd til at finde jer tilrette på resortet inden orienteringsmødet og velkomstcocktailen kl. 18. Umiddelbart efter spiser vi velkomstmiddag med den smukke udsigt over James River.

OBS: Hvis I ankommer direkte med fly til Richmond, Virginia på dag 1, er der mulighed for gratis transfer til Kingsmill Resort. Hør nærmere hos FDM travel.

Overnatning: Kingsmill Resort
Måltider: Middag
Cykelrute: 8 km
Dag 2
Dag 2

The Colonial Parkway / Historic Jamestowne / Jamestowne Settlement / Jamestown Island Drive

Yorktown Battlefield
I dag snører vi cykelskoene og cykler til Historic Jamestowne, nu en del af Colonial National Historical Park sammen med Colonial Parkway og Yorktown Battlefield. I 1607 var det her, at mere end hundrede frygtløse kolonister og adelsmænd opførte den første engelske bebyggelse i Amerika. De gik ualmindelig mange prøvelser igennem, men Jamestown overlevede og blev Virginias første hovedstad, som vi skal høre meget mere om på en guidet tur, hvor det hele vækkes til live igen. Derefter besøger vi museet Jamestowne Settlement med dets mange flotte udstillinger.

Vi tanker op til eftermiddagens cykeltur med en god picnicfrokost og kører ad den smukke Jamestown Island Drive, før vi vender tilbage til vores resort ad en række mindre veje.

Om aftenen er middagen på egen hånd på en af resortets fem restauranter.

Overnatning: Kingsmill Resort
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 24, 34 eller 59 km
Dag 3
Dag 3

Williamsburg Winery / Colonial Williamsburg / kammermusik i stearinlysets skær

Cykelferie og besøg på vingård
I kan i dag sove lidt længere eller nyde godt af de mange tilbud på resortet, da vi først cykler af sted midt på formiddagen til Williamsburg Winery. Williamsburg Winery er omgivet af bølgende vinmarker og prisbelønnet for flere af deres gode vine, som vi får lejlighed til at prøvesmage på en guidet vintur. Frokosten spiser vi på Gabriel Archer Tavern, der ligger lige ved siden af Williamsburg Winery.

Når vi stiger på cyklerne igen, er det for at køre den korte tur til Williamsburg Lodge, der ligger i centrum af Williamsburg, hvor vi skal bo de sidste tre nætter. Beliggenheden bliver ikke mere central - vi bor lige ved siden af Colonial Williamsburg Historic Area - og I kan i fritiden forkæle jer selv i de uden- og indendørs pools, i spaen eller nyde en god middag i restauranten, der er i verdensklasse.

I eftermiddag skal vi på en privat guidet tur til nogle af højdepunkterne i "Revolutionary City", som indbyggerne i Williamsburg selv kalder byen. Vi skal bl.a. se det storslåede Governor's Palace, før vi tager rundt i byen, hvor patrioterne i 1776 stemte for Virginias uafhængighed og en ny forfatning. I får samtidig udleveret et partoutkort, der giver ubegrænset adgang til det historiske område under hele jeres ophold, hvor I daglig kan besøge 35 udstillinger og vælge mellem mere end 20 forretninger og selvguidede ture. Derudover får I adgang til to kunstmuseer i verdensklasse.

Turguiden kan om aftenen vejlede jer omkring valg af gode restauranter inden for gåafstand af Williamsburg Lodge, da middagen er på egen hånd i dag. Og skal det være rigtig romantisk, kan I efter middagen besøge det historiske Bruton Parish Church og høre kammermusik i stearinlysets skær.

Overnatning: Williamsburg Lodge
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 21 eller 27 km
Dag 4
Dag 4

Yorktown Battlefield / Yorktown Victory Center / middag i Williamsburg

Battlefield Tour
Vi skal igen ud at cykle på Colonial Parkway, denne gang mod øst til Yorktown, hvor den omringede engelske hær den 19. oktober 1781 overgav sig til George Washington. En konstant belejring af de kontinentale styrker og de franske allierede havde til sidst gjort General Cornwallis' armé forsvarsløs. Og så snart de britiske styrker overgav sig, var Den Amerikanske Revolution slut, og nationen havde fået sin frihed.

Vi skal se filmen "Siege at Yorktown" og enten cykle ad den 11 km lange Battlefield Tour langs den amerikanske og franske belejringslinje eller den 14,5 km lange Allied Encampment Tour.

Frokost er i dag på egen hånd på en af Yorktowns restauranter, hvorefter vi skal besøge Yorktown Visitor Center for at høre mere om Den Amerikanske Revolution. Herfra cykler vi tilbage til Williamsburg Lodge ad den smukke landevej.

Middagen spiser vi på en underholdende lokal restaurant, og måske fristes I på vej tilbage til lodgen at besøge en af de traditionelle 1800-tals kroer og smage en "colonial tipple" (dram fra kolonitiden).

Overnatning: Williamsburg Lodge
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 21, 29 eller 51 km
Dag 5
Dag 5

Chippokes Plantation State Park

Efter morgenmaden cykler vi til Scotland/Jamestown færgeterminal i Jamestown for at sejle de 15 min. over James River til det smukke, landlige Surry County. Her er marker med jordnødder, soyabønner, bomuld og korn så langt øjet rækker. Sammen med floden udgør de i dag den fantastiske kulisse for vores cykeltur i fredelige og rolige omgivelser.

Målet i dag er Chippokes Plantation State Park, en af de ældste i drift i USA, og siden 1619 har parken fungeret som en levende historisk udstilling og er et usandsynligt smukt sted at cykle gennem. Vi får en privat guidet tur til Jones-Stewart Mansion og en lækker picnicfrokost, som vores guide har tilberedt. Midt på eftermiddagen returnerer vi til Williamsburg med færgen.

Tilbage på lodgen er der god tid til en svømmetur eller en forfriskende drink før afskedsmiddagen om aftenen.

Overnatning: Williamsburg Lodge
Måltider: Morgenmad, frokost og middag
Cykelrute: 24, 29 eller 55 km
Dag 6
Dag 6

Colonial Williamsburg

Colonial Williamsburg
I dag holder både cyklerne og vi hviledag, og det er derfor oplagt at tage en tur ind til Colonial Williamsburg, spille golf, nyde spaen eller slappe af med en god bog over en kop friskbrygget kaffe, før I tager af sted.

I har også mulighed for at besøge Wren Hall med dets ikoniske røde mure fra 1700-tallet på det nærliggende College of William and Mary, det næstældste college i Virginia.

NB: Hvis I skal direkte videre med fly fra Richmond, Virginia, er der mulighed for gratis transfer. Hør nærmere hos FDM travel.

Måltider: Morgenmad
Cykelrute: Hviledag

Start nu! Det er let at bestille COLONIAL VIRGINIA


Cykelrundrejse i Virginia med lokale rejseledere
Fra 2.353 USD

Prisen er pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Afrejsedatoer i 2017:
21. maj og 1. oktober

Pris pr. person i dobbeltværelse:
2.402 USD ved afrejse 21. maj
2.353 USD ved afrejse 1. oktober

Der tages forbehold for ændring af overnatningssteder på rundrejsen.

Se udvalgte cykelrundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/malaga/calahonda-skoen-by-og-omraade-i-malaga.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.