Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Dallas - Southfork & Fort Worth

I 2010 var i på tur tværs over USA og på grund af oversvømmelser omkring Nashville og Memphis, måtte vi ændre vores planer, om at komme forbi Graceland.
Vi kørte i stedet syd over og kom forbi Dallas. Hvis nogen efterhånden kan huske det, så kørte der tilbage i firserne en serie af samme navn. Her boede Familien Ewing på en ranch ved navn Southfork. Lige Nord for Dallas fandt vi så Hotel Southfork. Det har som hotel ikke noget med Ranchen at gøre, men de arrangerer ture ud til den rigtige ranch, som i dag er museum for serien. Her står alt som det så ud i serien. Huset er det samme som blev brugt i serien, men dog kun det udvendige, da de indendørs scener er optaget i et studie. Selve huset er i dag indrettet som det så ud i serien.
Man kommer rundt på en tur på hele området, hvor der fortælles historier fra optagelserne mv.

Man kan sagtens køre dertil selv, men hvis man bor på Southfork Hotel, så er der gratis transport til Ranchen.

Southfork Hotel er et ganske godt hotel til billige penge. Lige ved siden af ligger en restaurant ved navn Twin Peaks - scenic view. Vi kom jo straks til at tænke på serien Twin Peaks, men undrede os dog lidt over, hvad de dog mente med Scenic view, når udsigten nu var en parkeringsplads og en highway. Løsningen på dette spørgsmål, blev dog besvaret da vi trådte ind i restauranten og blev mødt af en noget let påklædt servetrice. Nu gav det lidt mere mening hvad Twin Peaks var og hvilken udsigt der var ment. Maden var dog ganske god og vi var ikke den eneste børnefamilie der spiste der.

Når vi nu var i Dallas, skulle vi selvfølgelig forbi stedet hvor Kennedy blev skudt. Der er i dag museum i den bygning han blev skudt fra. Her har man blandt andet mulighed for at komme op og se den plads Lee H Oswald angiveligt skød ham fra. Vi kom dog aldrig ind for at se dette museum, da der havde været røveri lige før vi ankom, så det vrimlede med politi og afspærringer. Men nu er intet jo så skidt, at det ikke er godt for noget. Når vi nu ikke fik brugt så meget tid i Dallas, som vi havde regnet med, nåede vi i stedet til Fort Worth tidsnok til at se Cowboys drive Longhorn gennem byen. Det er virkelig også et besøg værd.
Familien Ewing
Familien Ewing

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.