Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Mere om Dansk Vestindien

Rejser til St. Croix, Dansk Vestindien

Den største ø i Dansk Vestindien

Smuk bygning fra kolonitiden i Christiansted

Smukke bygninger fra den danske kolonitid

Hovedattraktionen på øen er hovedbyen Christiansted med masser af bygninger fra den danske kolonitid - fortet Christiansværn, vejerhuset og ikke mindst Guvernementshuset, hvor den danske generalguvernør boede. Og stort set alle gader har fortsat danske navne som fx Kongens Gade og Bjerge Gade, så det er let at føle sig hensat til en helt anden tidsalder med en meget caribisk og tilbagelænet stemning.

Højdepunktet i Christiansted er området ved havnen omkring Fort Christiansværn, som ud over selve fortet også byder på den gamle danske toldbod, vejerhuset og ikke mindst Guvernementshuset, hvor den danske generalguvenør boede. Det var også i disse kulisser at julekalenderen Nissernes Ø blev optaget i 2003.
Lækker strand på St. Croix

Lækre strande og smukke koralrev

St. Croix er geografisk fladere end St. Thomas og St. John. Men øen har stadig sin andel af lækre sandstrande, og så er faunaen og dyrelivet på St. Croix et af de rigeste i Dansk Vestindien. Det kan bl.a. opleves i Salt River Bay National Park. Desuden er der rige muligheder for dykning og snorkling ved koralrevene ved St. Croix.
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.