Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om St Croix

Læs mere om rejser til St Croix

St. Croix
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Gammelgaard
Skive
1. nov. 2008

St. Croix, De Dansk-vestindiske øer.

Vi har flere gange været på ferie på St. croix og det er virkelig et besøg i paradis. Vejret er altid godt og vandet er altid varmt.
Det gamle danske fort
Det gamle danske fort

Christianssted

Christianssted er øens største by og det er spændende at gå rundt i de små gader, der stadig har danske navne. Specielt kan en aftenstur rundt på havnekajen anbefales. Man skal også afse tid til et besøg på det gamle fort. Den vestindiske buffet på Hotellet ude på den lille ø, der ligger i havnen, er virkelig lækker.
Alle strande på St. croix er offentlige
Alle strande på St. croix er offentlige

Strandene

Hele St. croix er omgivet af lækre badestrande. Specielt kan nævnes Sandy point, der er en stor sandtange på den vestlige side. Sandy Point er fredet men må gerne benyttes til at bade fra. Her er der mulighed for at se havskildpadder oppe på stranden.
Point udal, Usa's østligste punkt
Point udal, Usa's østligste punkt

St. Croix har det hele

Man bør afse tid til at køre øen rundt. St. croix er på størelse med Lolland og har både regnskov og ørken. På den nordlige side af øer kan man se det sted, hvor Christoffer Columbus gik i land for at samle vand. På øens østligste punkt findes Point Udal, der er et monument over USA's østligste punkt. Der er en fantastisk udsigt derfra.
Buch Island
Buch Island

Buch Island

Buch Island er en fredet ø, der ligger lige uden for St. Croix. Der findes et rigt dyreliv. På øen kan man komme på undervands safari og de fantastiske koralrev er virkelig spændende at snorkle over. Man kan kun komme ud på øen med båd og der findes flere ture fra Christianssted.
Gamle sukkermøller.
Gamle sukkermøller.

En fantastisk ø.

Når man kommer som dansker til St. Croix kan man forvente en lidt bedre betjening netop p.g.a at man er dansker. Man skal være opmærksom på at bilerne kører i venstre side men rattet sidder i samme side som i Danmark.
Man bør også tage sig tid til at besøge de gamle sukkermøller og især skal man huske at smage den lokale rom. Det er den bedste i verden.

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Dansk Vestindien

Hoteller på St Croix, Dansk Vestindien
Rejser til Dansk Vestindien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/frisk-og-veludhvilet-til-en-lang-koeretur-til-sydfrankrig.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.