Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Mere om Dansk Vestindien

Rejser til St. John, Dansk Vestindien

St. John er den mindste af de tre tidligere øer i Dansk Vestindien på størrelse med Fanø. Den er kendt som øen, hvor en lang række af velhavende og kendte amerikanere har flere luksusvillaer. Men St. John er først og fremmest frodig natur, og mere end halvdelen af øen er indrettet som nationalpark – i øvrigt bestyret af amerikanske National Park Service. Parken, der i praksis kun kan opleves til fods, byder på et mix af tæt regnskov, plantageruiner fra danskertiden, frodige tropeenge – og sågar helleristninger af ukendt oprindelse.

Fløjlsbløde strande, koralrev og danskerminder


Tropestrande med palmeskygge

Tropestrande på St. John
Naturmæssigt er øens mange strande også et sikkert hit, der er lige så lækre og sandet lige så blødt og fløjlsagtigt, som man forventer det af en tropestrand med palmeskygge. St. John byder også på masser af muligheder for at dykke og snorkle i koralrevene omkring øen.

Hovedbyen på St. John er Cruz Bay, hvorfra færgen til St. Thomas sejler. Også her findes der nogle få danske bygninger fra kolonitiden, dog ikke lige så mange som på St. Thomas og St. Croix.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.