Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Mere om Dansk Vestindien

Rejser til St. Thomas, Dansk Vestindien

St. Thomas er hovedøen i Dansk Vestindien, og det er den ø langt hovedparten af alle turister besøger, når de rejser til Dansk Vestindien. Årsagen er enkel: Den gamle administrationsby Charlotte Amalie er det helt rigtige sted at opleve den tidligere danske koloni med alle sine klassiske, gamle administrationsbygninger, der blev opført, mens Danmark stadig ejede øerne.

Hovedøen i Dansk Vestindien


Danske gadenavne i Charlotte Amalie

Smil - du er på St. Thomas i Dansk Vestindien
Charlotte Amalie er således en klassisk havneby med stolte søfartstraditioner. Det var herfra koloniens dyrebare sukker i sin tid blev udskibet og sendt afsted mod København, og det var hertil, at slaverne ankom, inden de blev sendt ud til sukkerplantagerne på øerne. I dag er det de store krydstogtskibe, der lægger til i Charlotte Amalie. Mange af de gamle danske og historiske bygninger i Charlotte Amalie er de senere år blevet nænsomt restaureret og de gamle danske gadenavne optræder nu igen i gadebilledet.

 

Bountystrande med perlesand og palmeskygge

Når du rejser til St. Thomas, der er på størrelse med Ærø, finder du en lang række bountystrande med perlesand og palmeskygge. Er du til udflugter på din rejse, er øens største seværdighed Coral World, en forlystelsespark hvor du via undersøiske gange har udsigt til det levende koralrev. Desuden stort akvarium med tropefisk.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/storbyferie/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.