Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Mere om Dansk Vestindien

Rejser til St. Thomas, Dansk Vestindien

Hovedøen i Dansk Vestindien

BW Plus Emerald Beach Resort
Resortet er ideelt for jer, der ønsker en lille del af...
Se mere og bestil her
St. Thomas er hovedøen i Dansk Vestindien, og det er den ø langt hovedparten af alle turister besøger, når de rejser til Dansk Vestindien. Årsagen er enkel: Den gamle administrationsby Charlotte Amalie er det helt rigtige sted at opleve den tidligere danske koloni med alle sine klassiske, gamle administrationsbygninger, der blev opført, mens Danmark stadig ejede øerne.

Danske gadenavne i Charlotte Amalie
Charlotte Amalie er således en klassisk havneby med stolte søfartstraditioner. Det var herfra koloniens dyrebare sukker i sin tid blev udskibet og sendt afsted mod København, og det var hertil, at slaverne ankom, inden de blev sendt ud til sukkerplantagerne på øerne. I dag er det de store krydstogtskibe, der lægger til i Charlotte Amalie. Mange af de gamle danske og historiske bygninger i Charlotte Amalie er de senere år blevet nænsomt restaureret og de gamle danske gadenavne optræder nu igen i gadebilledet.
Bolongo Bay Beach Resort
Resortet ligger lige ud til en gylden sandstrand med...
Se mere og bestil her

Bountystrande med perlesand og palmeskygge

Når du rejser til St. Thomas, der er på størrelse med Ærø, finder du en lang række bountystrande med perlesand og palmeskygge. Er du til udflugter på din rejse, er øens største seværdighed Coral World, en forlystelsespark hvor du via undersøiske gange har udsigt til det levende koralrev. Desuden stort akvarium med tropefisk.
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/sana-sesimbra-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.