Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om St Thomas

Læs mere om rejser til St Thomas

Rejsetips af samme forfatter

Krydstogt - på egen hånd i Caribien
Rejsetips indsendt af:
Frank Hansen
Esbjerg
15. marts 2010

Krydstogt - på egen hånd i Caribien

Du kan billigt og nemt tage på krydstogt - det kræver bare lidt internetresearch og hjælp fra FDM.

Drømmeferie i Caribien

Det er nok en drøm for mange at opleve Caribien - specielt i vintermånederne - og at kombinere det med et krydstogt på et luksusskib - gør ikke drømmen dårligere.

Og det er ikke så dyrt som mange går rundt og tror.

Ved at søge lidt på de forskellige krydstogter kan man finde lige netop det skib, som besøger de destinationer, som I ønsker.

Det kunne være Dansk Vestindien, eller det mere kuriøse St. Lucia eller reggaens hjemland Jamaica. Et 7 døgns krydstogt fåes nemt til under 4000 kr med alt incl. - herefter kan I selv finde flyafgange, der passer med krydstogtet og et ophold nogle dage forinden eller efter sejladsen.

Efter cruise og fly er på plads har FDM som regel nogle hoteltilbud on location - og for at gøre det nemmere for dig selv - så få FDM til at foretage de reservationer, som du selv har fundet frem fra nettet. Det koster ikke så meget, men du slipper for ansvaret, hvis noget glipper under rejsen. Ansvaret ligger nu hos FDM. Husk dog en god rejseforsikring - for en sikkerheds skyld.

Personligt har jeg haft meget glæde af at besøge Puerto Rico - som på mange måder viser hele paletten af Caribien - spændende kultur, mad og herlige strande og godt vejr.

Turen bliver ikke dårligere af, at du har sparet flere tusinde kroner i forhold til de færdige krydstogtrejser ved de etablerede selskaber - god tur.

Kommentarer til rejsetips om St Thomas

Caribien er toppen

10/04 2012 Flemming Johannessen
Du har helt ret, Caribien er bare toppen :-)
Har selv lavet disse cruise "udflugter" flere gange, selvarrangeret ned til mindste detail, uden brug af rejsebureau ell. lgn. Det har fungeret fint, blot man tager sig tid til egen research og lægger et par dages buffer in, så man ikke mister skib eller fly.
Sidst med fly til New York med overnatning (så fik vi endelig set "Cats" på Broadway :-), derefter San Juan, Puerto Rico hvor vi brugte de ekstra buffer dage. Kan varmt anbefale en "buffer" her, en fantastisk ø med alt fra strand til regnskov. Kan anbefale en "motionstur" i regnskoven en hel dag, og selvfølgelig opleve den charmerende gamle bydel i San Juan.
Herfra et 7 nætters cruise i Caribien, første dag Frederiksted på St. Croix (US Virgin Islands) videre til Fort-de-France, Martinique (fransk) i den sydlige del, nordvest for Barbados. Herefter Antigua (engelsk), Philipsburg på St. Maarten (hollandske del), Road Town i Tortola (det hedder den faktisk, British Virgin Islands), Charlotte Amalie på St. Thomas (US V.I.) og retur til San Juan.
Alle disse steder har hver deres charme og særpræg, så kan ikke fremhæve nogen frem for andre, alt skal opleves. På denne tur, med anløb et nyt sted hver eneste morgen, var der ikke tid til at dase på dækket :-) Men efter en lang dag i land nyder man virkelig det lækre køkken ombord, og et nyt spisested hver aften.
Jeg bliver aldrig træt af at spise en overdådig morgenmad på dækket, med "egen" kok og selektiv morgenbuffet :-)
Dette cruise var "all inclusive", excl. øl/alkohol.
Turene i land er ret dyre, så også her lavede vi vores egne udflugter, det er væsentlig billigere at hyre en taxa, evt. for hele dagen, men det kræver også her en del research. Jeg havde dog den fordel, at jeg havde været på St. Croix og St. Thomas før, så vidste her nøjagtigt hvad der skulle ske :-)
Efter anløb San Juan om morgenen tog vi et fly tilbage til St. Thomas for at tilbringe et par dage dér (og fruens fødselsdag :-) Havde bestilt suite på Hotel 1829, et bed-and-breakfast lignenede hotel, i centrum af Charlotte Amalie. Det ligger lige ved siden af den berømte trappe 99-steps, som fører op til Governor Hill med guvernør boligen (slottet). Et hotel i 100% vestindisk stil, med egen pool og afslappet atmosphere.
Efter dette fantastiske cruise behøvede vi en hel dag til afslapning, på stranden Magens Bay på den nordlige del af St. Thomas, en lækker trope strand som er kåret som nr. 6-7 på verdensranglisten (betalingsstrand).
Og så lige en hel dag på St. John, den 3. tidligere danske jomfruø, sejladsen på et par timer hver vej er en oplevelse i sig selv.
På hjemrejsen tog vi via New Orleans, for at afslutte eventyret i rigtig Cajun stil, og starten på Mardi Grass festivalen. Min kone havde ikke oplevet New Orleans før, så jeg havde noget at vise frem! Hun blev ikke skuffet og jeg kan kun varmt anbefale denne herlige by, specielt i Mardi Grass perioden... skulle have været afsted igen (nu kunne hun ikke få nok), men desværre kom Catrina i vejen og der går nok nogle år inden French Quarter er det samme igen.
Denn afstikker var også en "buffer", hvis noget var gået galt havde vi bare taget direkte hjem fra Miami (skulle alligevel via MIA fra St. Thomas).
Efter næsten tre uger var vi meget trætte da vi landede i Frankfurt på vej til København :-)

Tip: Brug meget tid på research, flyafgange, connection-tider i lufthavne, transporttider, hoteller, udflugter, events og lokal valuta! Det betaler sig, og så kender man også den lokale kultur på forhånd...
Så kan det bare ikke gå galt og oplevelsen er fuldstændig

mvh. Flemming
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Dansk Vestindien

Hoteller på St. Thomas, Virgin Islands
Rejser til Dansk Vestindien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.