Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Virgin Islands

Læs mere om rejser til Virgin Islands

Rejsetips af samme forfatter

Udsæt ikke dit drømmekrydstogt......
Rejsetips indsendt af:
Frank Hansen
Esbjerg
7. april 2011
Vinderrejsetip Juni 2011

Udsæt ikke dit drømmekrydstogt......

Der er sikkert mange, der har en drøm om én gang i livet på et krydstogt at se de Dansk Vestindiske Øer eller andre af de fantastiske øer, som man ellers kun ser i reklamer.
Men udsæt det ikke - det er en fantastisk berigende, og oplevelsesrig måde at feriere på uanset man er til afslapning eller aktiv ferie og uanset om man er 2 eller hele familien.

I bliver med garanti afhængig, og kan ikke vente med at få bestilt det næste krydstogt.

Hvis du gør det med omtanke, er det ikke dyrere end en skiferie eller solferie om vinteren, men planlægning og priotering er vigtig, både for pengepungen men også for den totale oplevelse.

Hvornår ? og Hvorhen ?
Hvad vil vi opleve ?
Hvad koster det ?

Pic. 1: Sct. Thomas

Saint Maarten
Saint Maarten

Hvornår ? og hvorhen ?

Caribiens klima er det velegnet hele året som alternativ til det danske, men undgå tornadosæsonen i efteråret - det kan ændre ruter og give uroligt vejr - ellers mærker man ikke, at man sejler.

Et krydstogt om vinteren kan anbefales men vær opmærksom på, at vinteren kan skabe problemer for flytrafikken - vælg evt. en rute via sydeuropa og undgå nordamerika.

Giv Jer tid til et par dages ophold før krydstogtet i afrejseområdet bl.a. for at blive helt akklimatiseret men fald ikke for fristelsen til lige at tage et par dage i New York og så et par dage i Miami, hvis I skal sejle ud fra Miami - det bliver bare for stressende.

Hvis I har lyst og tid til en god oplevelse af Caribien kan man vælge en uges ophold i Puerto Rico og derefter en uges krydstogt med 4-5 anløbshavne - så har man en god portion Caribien i bagagen.Prøv kræfter med flowrideren
Prøv kræfter med flowrideren

Hvad skal vi opleve

På krydstogtskibene er der så mange muligheder, at de ikke alle kan opremses her men af spændende skal nævnes: flowrider, klatrevæg, skøjtebane, minigolf, - særligt sjovt er boldspils-konkurrencer på dækket uanset det gælder fodbold, volley eller basket.

Indendørs underholdning som dans, show osv er velkendte.

I land kan det anbefales at tage på egen hånd. Dels er de officielle udflugter dyre - dels foregår det i gåsegang med mange andre - det er mere spændende at tage på egen hånd med en lokal taxa, der kan give dig unikke oplevelser - men som også efter vores erfaringer er punktligheden selv, når det gælder returkørslen til skibet.

Det er efter vores erfaring bedst at vælge en enkelt eller 2 højdepunkter fra de enkelte øer - og så overlade resten til tilfældighederne eller den lokale taxachauffør - husk man ser det man ser.

De bedste oplevelser har vi haft med snorkling et lille og ydmygt sted på Gran Cayman, og oplevelser med indfødte i Panama efter anbefaling fra en lokal taxachauffør.

For de aktive er der på alle øer muligheder for fysisk udfoldelse fra cykling, kanoture, hanggliders m.v.
En fiskerbåd ved Haiti
En fiskerbåd ved Haiti

Hvad koster det

Krydstogter på 7 dage i Caribien starter ved godt kr. 3000 pr. person for kahytter uden vindue og balkon - og hvis I skal sejle 7 dage og anløbe 5-6 havne er der slet ikke tid til at nyde de ekstra penge for en balkon.... men hvis penge ikke er et problem, så er nydelsen total med en morgenindsejling til Haiti, hvor morgenmaden nydes med udsigten til en caribisk ø - men også til primitive, lokale fiskerbåde, der er på vej efter føde til livets ophold !!!

Jo tidligere flyrejsen bookes - jo billigere er den - til Miami pr. person ca. kr. 3500.

Hoteller fåes til alle priser - et godt middelhotel ved Miami Beach fåes til ca. kr. 800 pr nat for et dobbeltværelse - jo tættere på stranden des dyrere.

For under kr. 10.000 pr. person kan man sagtens strikke en ferie sammen på 10-12 dage incl. cruise, fly og hotel - det kræver bare lidt ihærdighed på nettet.

Er I lidt utrygge ved at bestille billeterne selv, så find fly, hoteller og cruise selv men lad FDM bestille og dermed stå som teknisk rejsearrangør - det kan give lidt tryghed.
En jointrygende yamssælger
En jointrygende yamssælger

Afhængighed.....

At tage på krydstogt kan man blive afhængig af ... godt nok en anden afhængighed end den, nogle vi mødte på Jamaica led under...

god rejse - god cruise.....


Husk at reservere det næste cruise medens I er ombord - det giver visse fordele og rabatter.

Kommentarer til rejsetippet om Virgin Islands

Tak for tippet

16/06 2011 Frank Hansen
Det har jeg hørt om og det er bare om at søge mulighederne for at komme billigere afsted. Mange rejseselskaber herhjemme tager sig alt for godt betalt for det minimum af arbejde, der er ved at bestille cruise og flybilletter.

Flere cruiseselskaber belønner loyalitet og giver mange fordele: kontanter til køb, opgraderinger osv ved at fortsætte ved samme selskab. På de næste 2 cruises sparer vi sammenlagt over kr. 5000 - dels ved at booke på et tidligere cruise og dels ved at bestille direkte ved selskabet og udnytte nogle rabatter.

Det er bare med at komme afsted.

Få rabat på Jeres næste krydstogt

16/06 2011 Morten Christensen
Jeg har selv - med store besparelser til følge - bestilt to krydstogter via en amerikansk agent på smartcruiser.
Man skal melde sig ind i deres fordelsprogram "Inner circle", men det "koster" kun en e-mailadresse. Man får så en lind strøm af tilbud til alle krydstogtsselskaber og det er sådan set bare at vælge. Vær dog opmærksom på at de bedste tilbud ofte kun gælder en begrænset periode - nogle gange kun 24 timer, men hvis man ved hvad man går efter gør det jo heller ikke noget.
Noget vil måske mene at det er en ulempe at det er en amerikansk agent, men de er lette at få fat i både pr. e-mail og pr. telefon - og amerikansk kundeservice er nu engang på et helt andet niveau end herhjemme :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Dansk Vestindien

Hoteller i Dansk Vestindien
Rejser til Dansk Vestindien
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.