Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Death Valley

Læs mere om rejser til Death Valley

Mia & Kristine Road Trip USA i Creampuff
Rejsetips indsendt af:
Mia Meisner
Roskilde
14. juni 2009

"Boede" i Death Valley i halvanden måned

Road trip rundt i Usa's landskb på 6 mdr. Death Valley vandt vores hjerte, hvor vi tilbragt halvanden måned, en en bil (Van) på en af deres camping pladser......
Death Valley, og creampuff man lige kan få øje på....
Death Valley, og creampuff man lige kan få øje på....

Vi boede i death valley på en af deres camping pladser

Vi var 2 piger på daværende tidpunkt 19 og 20 år, vi købt en amerikansk van (bil) også kaldt for creampuff hjemme fra Dk.

Vi startede vores tur i San diego, hvor vi efterfølgende kørte hele vejen rundt om Usa, og har oplevet de mest fantastiske ting. Livet i creampuff var meget primitivt, og det styrkede vores venskab i høj grad.

Turen endte i Death Valley, hvor vi blev grebet fuldstændig af omgivelserne. Følelsen er svær at beskrive.... Men forstil dig du køre i absolut ingen ting, ingen signaler på tlf, ingen mennesker, du har kun dig selv og hinanden, omgivet af kæmpe bjerge som nærmest omslutter dig, knapt kan man se vejen, og jo længere du kommer ind i selve Death Valley, stiger temp. stilheden brydes kun af ens egen motorlyde, stiger du ud og slukker bilen, er der fuldstændig stille....

Når du kommer til "kernen" af Death Valley finder man Fornace Creek Ranch - som består af en lille kiosk, glimmerende spisested, mini posthus, et lille motel og en pool. her finder man også en campingplads, hvor vi boede i halvanden måned.

Jeg sov i bilen, og min veninde sov på bænken uden foran. Når mørket falder på er det kun månen og stjernes lys man kan se... forstil dig hvor lækkert det er at kunne ligge og kigge op på en himmel som er fuldstændig stjerne klar hver eneste nat, ja selv mælkevejen så vi...

I kiosen kunne man købe brænde, og lidt mad til at grille, da vi ikke havde penge til at spise alle måltider på restauranen.

Måske tænker du - hvad i alverden skal jeg lave midt ude i en ørken?

Jo der er masser af gøremål og en masse at opleve... der er bestemte bjerg områder man kan gå igennem, der er bl.a. helvedes golfbane, bestående af tørret salt... et ubeskriveligt smukt område!!! Spørgelsehuset, som er lavet af bunde af glas flasker.... kommer man i april er dalen dækket af 100.000 forskellige slags blomster og planter, trods man kan lave et spejlæg på jorden..

Temperaturen er høj, særlig i sommerperioden, mens vi var der var temp. omkring de 45 - 50 g. så når vi trængte til at komme lidt væk, og se andre mennskere og biler, kørte vi 2 timer gennem de smukkeste bjerg steder omgivet af ingenting, indtil vi kom til indtil byen hvor vi handlede i walmart. Jo flere timer vi var væk, jo mere savnede vi Death Valley og dens omgivelser, stilheden og fornemmelsen af du bare var dig selv.

Vi prøvede flere gange at køre videre bl.a. til L.A. men hvergang vi ankom, vendte vi om igen, kun få timer efter.

Efterhånden lærte vi alle som arbejdede i Death Valley, de mennsker var nogle helt særlige mennesker, med den størreste gæstfrihed, vi nogensinde har mødt.. de tog os ind i deres liv, og før vi vidste det endte vores tur, og datoen var kommet til at vi desværre skulle til at flyve hjem til Dk. igen

Death Valley er helt klart en af mine ynglingssteder i USA, og burde være et krav at alle oplevede det helt unikke sted i verden, intet er smukkere....

Inden man kører ind i Death Valley skal man dog huske et par ting...
  • Hav masser af drikkelse i bilen.
  • Husk at tjekke bilens dæk, vand/anti frezz og benzin.

Halvvejs inde i Death Valley ligger der en Gas station, så helt i panik skal man ikke gå.... :-)

Vores Oplevelse af Death Valley kan ikke beskrives i ord, men dette giver et meget godt billede, Death Valley skal oplevet... Og jeg tør vædde på at tilbringer man bare 2 døgn, er man ikke den samme når man køre derfra igen... så tør du prøve???

Mia Meisner
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Death Valley

Hoteller i Death Valley
Rejser til Death Valley
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/turen-langs-vestkysten-i-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.