Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Death Valley

Læs mere om rejser til Death Valley

Rejsetips af samme forfatter

  • Forår i august - Lassen Volcanic National Park

    (Bedømt af 6 personer)
    30.10.11: Bente Bergmann
    I august i år besøgte vi Lassen Volcanic National Park - den eneste national park i Californien, vi endnu ikke havde besøgt. Vi hørte om stedet første gang i 1984, hvor vi besøgte Fort Sutter i Sacramento, og læste om en dansker ved navn Peter Lassen, som havde fået opkaldt en national park efter sig.
    Se hele rejsetippet
Vores tipi i Cynthias baghave ved dadelplantagen
Rejsetips indsendt af:
Bente Bergmann
Aarhus
25. nov. 2008

I Tipi ved Death Valley

Der er mange muligheder for overnatninger i USA og en del kan bookes og betales hjemme fra. Det gælder også overnatning i tipi i nærheden af Death Valley.
Morgenstemning ved Ranch house Inn
Morgenstemning ved Ranch house Inn

Spændende oplevelser i det vestlige USA

I år gik turen igen igen til USA - nærmere betegnet det vestlige USA. Vi har tidligere besøgt såvel Bryce Canyon, Grand Canyon og Death Valley, så vi var enige om, at når nu turen atter gik til disse pragtfulde steder, skulle vi prøve noget alternativt i forhold til vores tidligere besøg.

Derfor blev der på turen denne gang indlagt en ridetur ned i Bryce Canyon, og det var virkelig anderledes at opleve de smukke røde klippeformationer nede fra og så på ryggen af et muldyr. Det er ikke verdens smukkeste dyr; men de er gode til at stå fast på de stejle stier. Bryce Canyon er storslået og smuk set oppefra; men man bør prøve at bevæge sig ned i den enten til fods eller på ryggen af et muldyr. Så forstår man også bedre hvad en cowboy i sin tid mente, når han sagde: "It is a hell of a place to loose a cow".

Ved Grand Canyon tabte vi helt pusten, da helikopteren til tonerne af meget stemningsfuld musik svævede ud over kanten og der var frit udsyn næsten 1 kilometer under os. Vi havde valgt den lange tur på 50 minutter og det var alle pengene værd. Det samlede sanseindtryk fik simpelthen tårerne frem.

Vi har tidligere overnattet i Death Valley og søgte efter et alternativt sted at overnatte denne gang. Til vores store held fandt vi så på nettet "Ranch House Inn" i Tecopa - tæt ved indkørslen til Death Valley. Den søde ejer, Cynthia, har et lille bed and breakfast med 3 tipier i sin baghave, som er nabo til en dadelplantage.

Det var en pragtfuld oplevelse sent om aftenen at sidde i fuldmånens skær på hver sin drømmeseng og nyde et glas vin, mens vi lyttede til cikadernes sang og kunne ane bjergenes konturer i baggrunden. Da vi kom i seng, kunne vi fra dobbeltsengen kigge op gennem tipiens tag og ud på stjernehimlen. Om natten blev vi vækket af en coyote-koncert tæt på. Man følte sig fuldstændig hensat til en cowboy/indianerfilm.

Da vi vågnede tidligt om morgenen lagde vi os igen ud på drømmesengene og så solen stå op over bjergene - og en coyote der luskede rundt i dadelplantagen. De friske dadler måtte vi også lige smage på, og aldrig har en dadel smagt så godt. Klokken 8 havde Cynthia lækker morgenmadsbuffet klar til os inde i huset, og vi fortrød, vi ikke havde booket endnu en nat hos Cynthia; men turen gik videre til flere skønne oplevelser i det "vilde vesten".Kommentarer til rejsetips om Death Valley

Kommentar til Kirsten Nielsen

18/03 2009 Bente Bergmann
Kirsten spørger, hvor vi spiste aftensmad, da man ikke må have mad i tipierne. Vi spiste aftensmad i den nærliggende lille flække, Shoshone, hvor vi sad uden for under den sorte, stjernespækkede himmel og spiste og drak vin - ikke for meget for vi skulle tilbage af den samme, snørklede vej for at finde tipierne.

Aftensmad ved tipierne?

04/03 2009 Kirsten Nielsen
Vi er ved at planlægge en tur til USA og har tænkt os at besøge Death Valley. Jeg har kigget på hjemmesiden vedr. de omtalte tipier, da det jo lød utroligt tillokkende. Der står imidlertid, at man ikke må have hverken mad eller drikkevarer i tipierne, så mit spørgsmål er, hvor spiste I aftensmad? Havde I selv medbragt mad? Og i bekræftende fald, hvor spiste I det så? Udenfor?

Smukt

28/11 2008 Lars Gram
Med den beskrivelelse kan man ikke andet end tage den samme tur. Det vil jeg også opleve, sammen med den jeg helt vil opleve sådan noget med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Death Valley

Hoteller i Death Valley
Rejser til Death Valley
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.