Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Det bedste af Vest Kysten
Rejsetips indsendt af:
Berit og Knud
Herlev
15. aug. 2007

Det bedste af Vest Kysten

Rejsetip nr 1. For guds skyld anskaf dig en gps, du kan være kort mogul i Danmark og vide hele ruten baglæns fra Skagen til Lolland Falster, men L.A, San Fran og ødemarken er ikke Danmark!

Oplevelser for livet

Skal man endelig til denne side af USA, så gå ikke glip af de små byer. Kør af motorvejen og tag en lille smuttur ind i landet, hele den sydlige vestkyst har og er et mekka af veteran biler, og som i filmene står de rundt om på gårde og i vejkanten til frit skue.
 
Kør til Oatman i Arizona og se den gamle guldgraver by, det er altså turen værd. Og så er det selvfølgelig en del af den rigtige route 66 det ligger på, gennem black rock moutains. Der er et lille museeum der åbner når du kommer og det koster en dollar at træde om bag det gamle senge tæppe og kigge på alt det gamle guldgraver udstyr.
 
Se Grand Canyon, men tag dig god tid, det er stegende hedt. Det tager omkring 5 timer at gå 9 km og vi går altså rask til (begge 21 og i god form) så tag dig god tid og husk en 9-10 liter vand. Vi havde 7 med og det var for lidt!! Og husk alle ture som er arrangede ture rundt om i USA er faktisk gode, de kan kun anbefales.

Husk også Las vegas, carson city, san fransisco, Lone pine, needles og san simeon ved herst castle (her skal man tage begynder turen, så ser man alle de gode ting først med de hyggeligste guider, tager man de andre ture først forstår man ikke meget, fik vi afvide af to tyskere som ikke hørte på hvad billet damen sagde.

Rigtig god tur til USA :D

Transport
GPS, Road trips

Kommentarer til rejsetips om USA

Jeg er glad for min gps!

17/09 2009 Stine Sulbæk
"Gps er for amatører" - heldigvis er der lige så mange meninger som der er hoveder!!! Jeg skal afsted 3. gang til usa her til efteråret, jeg jeg er GLAD for min gps! Vi har også kort og kører rigtig mange kilometer, men det er både mig der skal køre og kigge kort, og det er ikke et godt match!! Jeg bruger kortene til at have et overblik, og så sætter jeg gps'en til at finde vejen, da jeg så også kan koncentrerer mig om kørslen. Jeg bruger også gps'en til at se tracklogs bagefter. Det er dejligt at bruge i fx rejsebeskrivelser, hvor andre så kan få et overblik over hvor man har kørt. På min gps har jeg også højdemåler. Det er rart (og sjovt) at have, når nu USA har lidt større "bakker" end Danmark har. Jeg regner ikke mig selv som nybegynder ud i vejnettet (hverken herhjemme eller i usa) og drager gladeligt afsted igen - MED min gps (med opdaterede kort og topografiske kort over nationalparkerne) God vind. Stine

Gps er for amatører

14/04 2009 Bente Bergmann
Siden 1978 har vi været på kombineret familiebesøg/rundtur i USA 11 gange. Da vi startede med at holde ferie over there var der ikke noget, der hed GPS. Vi har sørget for at holde os opdateret med nye kort - de bedste af slagsen, og vi har kun haft ganske få svipsere, for i USA er de kanon til skiltning langt de fleste steder. Vi er ikke faldet for tippet om at køre med GPS efter de er kommet frem, for vi synes man får en langt bedre fornemmelse af, hvor alting ligger i forhold til hinanden, når man kører efter kort . Det er blevet til adskillige tusinde kilometer i Guds eget land gennem årene - også i de store byer, og det er hidtil gået fint. GPS er for amatører!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/dejlige-kreta-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.