Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om østlige USA

 • Høj cigarføring i New Orleans

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 23 personer)
  10.10.11: Ruddi Andersen
  New Orleans er en fantastisk by hvor "det gode liv" har højeste prioritet. Byen summer (på trods af orkanen Katrinas ødelæggelser i 2005) af positivitet og afsmittende livsglæde.
  Se hele rejsetippet
 • Akvarium og atmosfære

  (Bedømt af 1 person)
  29.09.11: Mia Madsen
  I efteråret 2008 var jeg i Baltimore i den amerikanske stat Maryland. På vej dertil opdagede vi, at hovedvejen var spærret i den modsatte retning, og at den var fuld af folk på rulleskøjter og cykler.
  Se hele rejsetippet
 • Chamerende Newport

  (Bedømt af 6 personer)
  Newport en rigtig dejlig by - Med Atlanterhavets brusen og charmerende kystbyer der emmer af idyl og hygge.
  Massere af lækre restauranter og hyggelige barer, hvor man kan sidde og få en drik eller en god middag ud til havnen hvor de store Yachter og små fiskekuttere ligger side om side, og for lige at få prikken over iet kan man spise under den fantastiske solnedgang som man ser i Newport.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til østlige USA

Spar flere års tøjbudget på din rejse i USA
Rejsetips indsendt af:
linda larsen
Glostrup
28. aug. 2008

Spar flere års tøjbudget på din rejse i USA

Skal du til USA, så har du mulighed for at spare flere års tøjbudget - tag en tom kuffert med på udrejsen og...

Spar flere års tøjbudget på din rejse i USA

Hjemmefra skal du gå ind primium outlets hjemmeside: http://www.premiumoutlets.com/centers/

Outlets

Der er outlets i næsten alle større byer i USA - nogle ligger en times tid uden for byerne, men det er hele køreturen værd. Alverdens kendte modemærker sælges til langt under halv pris af, hvad det normalt koster i USA - og er du samtidig på ferie omkring 4. juli (og 2-3 uger frem) - eller omkring andre amerikanske højtider, så bliver næsten alt tøjet sat yderligere 50-70% ned.

VIP Club

Men du kan spare yderligere, for på det enkelte outlets hjemmeside kan du tilmelde dig gratis til deres VIP club. Dette giver mulighed for at downloade rabatkupon'er, som I flere af butikkerne giver yderligere pæne rabatter. Resultatet er at men efter 1-2 dages intensiv shopping vender hjem med en helt ny garderobe for meget få penge.

Eksempelvis kan du købe Van Heusen bukser for 15 dollars (70 kr) - Calvin Clein bluser for 15-20 dollars og alt sportstøj er til foræringspriser og Timberland herresko for omkring 200kr, som nemt koster en tusindelab herhjemme.

Skriv rabatkupon'erne ud i flere eksemplar, så alle familiemedlemmer har hver sin - for de kan kun bruges en gang hver. Nogle steder får man først rabat over et bestemt beløb - så må familien samles og købe ind samlet.

Når nu din tomme kuffert er fyldt op, så får du en ekstra kuffert billigst i sportsbutikkerne (taler af erfaring - vi bliver aldrig klogere).

Shopping
Outlet shopping

Kommentarer til rejsetips om Oestlige

Outlets udmærket kvalitet

15/01 2011 Alice
Outlets på Hawaii er super at handle i - du sparer RIGTIG MANGE penge på mærkevarer af tip top kvalitet - en dejlig oplevelse - så tag bare en ekstra kuffert med

Florida.

23/11 2010 Jette
Det passer ikke at det er noget bras, det tøj som de sælger i outlets, vi har rejst til Florida 7 gange, sidste gang 2002 jeg har stadig meget af tøjet, og det er kvalitet, og hver gang fik vi også fyldt den tomme kuffert sommetider en ekstra som vi købte derovre. Børnetøj utrolig billigt især Levis. Super super lækkert i Florida.

spar mange penge

18/05 2010 Ib Juul Pedersen
hvis du overvejer at købe et nyt fotografi apperart kan du spare til rejsen ved at købe det i u.s.a.

hold nu op

27/08 2009 Jens Nielsen
Det tøj man kan købe på diverse outlet er jo noget billigt bras de ikke har kunne sælge i butikkerne. Eller også er det billigt tøj der laves udelukkende til outlets..

Rundtur i Florida inkl. Key West

25/12 2008 Liv
Vi hadde en utrolig flot sommerferie sidste år, hvor vi lejede bil og kørte Florida rundt. Sommeren er utenfor turistsesonen, da det er den varmeste tiden på året, men det var simpelt hen fantastisk! Vi så opskytningen af romfergen Discovery, og sejlede med propelbåd i savannen med krokodiller helt ind til båden. Anbefales!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det østlige USA

Hoteller i det østlige USA
Rejser til det østlige USA
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/tog-gennem-nordthailand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.