Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Det vestlige Florida

Solen skinner i Det vestlige Florida, og du har fantastiske muligheder for at nyde livet på de mange paradisøer og pragtfulde sandstrande. Starter din USA rejse i Orlando, er der kun 90 minutters kørsel til Det vestlige Florida, så lej en bil og lad drømmerejsen begynde.

Lev livet på de kridhvide sandstrande

Du finder nogle af Florida og hele USA's bedste strande ved Fort Myers, Sanibel, Clearwater Beach og St Pete Beach. Strandene ligger bare 90 minutters kørsel fra Orlando og ½ time fra Tampa. Leg med dine børn i vandkanten langs de kilometerlange hvide sandstrande. Tag på udkig efter delfiner med verdens største speedbåde. Nyd et romantisk cruise ved solnedgang eller fest løs ved Pier 60, hvor Sunset Festival bliver afholdt 365 dage om året.

Clearwater

Familiehygge i Clearwater

Strande så langt øjet rækker

Hver eneste dag du befinder dig i det vestlige Florida, kan du vælge en ny strand at boltre dig på. Fra Clearwater Beach og sydpå til St Pete Beach er det mere end 50 kilometer skønne strande, så find badetøjet og flip-flopperne frem.
 

Top 3 - Clearwater

  • Clear Water Aquarium: Her gøres et stort arbejde for bl.a. delfiner og skildpadder. Et spændende og lærerigt sted for dig og din familie.
  • Pier 60´s Sunset Festival: Oplev den forrygende stemning med live bands, break dansere, jonglører, tryllekunstnere og meget mere. Det er ganske gratis og du kan sagtens tage børnene med.
  • Captain Memo´s Pirate Cruise: Børnene elsker det. De kan lege pirat for en dag med ansigtsmaling, vandlege og dans.

St Pete Beach

St. Pete Beach

Afslappet atmosfære

Oplev en herlig afslappet atmosfære ved St Pete Beach, tæt på St Petersburg. Her finder du strande i verdensklasse, super shopping og masser af underholdning. St Pete er i Guinness Book of Records med 768 solskinsdage i træk, så du behøver ikke bekymre dig om vejret.

Top 3 - St Pete Beach

  • Dali Museum: Her er den største samling Dali´s kunst uden for Spanien.
  • John´s Pass Village & Boardwalk: Masser af restauranter, shopping, levende underholdning og muligheder for vandsport delfin cruises.
  • Vandsportsaktiviteter: Du kan prøve kræfter med alle former for vandsportsaktiviteter - også den nyeste og vanvittige Jetlev.

Fort Meyrs

Solnedgang i Fort Myers

Paradisøer og golfbaner

Der er masser af gode grunde til at rejse til Fort Myers og nærområdet. Besøg paradisøerne Sanibel og Captiva, nyd sandstrandene og det krystalklare hav, hvor du kan sejle med alt fra katamaran, yacht til kajak. Der er farverige festivaller og for de golfinteresserede, er der mere end 20 golfbaner at boltre sig på.
 

Vores forslag til aktiviteter - Fort Myers

  • På Sanibel og Captiva Island: Gå på jagt efter muslingeskaller – øerne er verdenskendte for dem.
  • Shopping: Der er masser af outlets og store shoppingcentre på fastlandet. Her er der mange penge at spare på mærkevarer. Family Dollar og Tangar Outlets.
  • Udflugter: Tag på cruise til Cabbage Key, Useppa Island eller Pine Island, hvor delfinerne følger bådene og du kan nyde en frokost på en af øerne.
Læs mere om Fort Myers.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-dorada/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.