Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-rundrejser Fort Myers

Rejser til Fort Myers

De blide, azurblå bølger skyller ind over det varme sand, mens børnene leger i vandkanten og solen bager de solhungrene. Fort Myers på Floridas vestkyst er kendt for sit overflødighedshorn af fristende strande, der lokker med kilometer efter kilometer af herligt sand. Selve byen ligger dog ikke helt ud til havet, men i et flodleje nogle kilometer inde i landet.

Fort Myers byder ikke kun på strande i verdensklasse, men desuden også flere seværdigheder for både store og små. Læs mere nedenfor.

Sanibel Island og Captiva Island

Sanibel Island og Captiva Island
Øerne Sanibel Island og Captiva Island ligger som to tropiske åbenbaringer tæt på Fort Myers. Her finder du strande, der begejstrer selv de mest inkarnerede strandentusiaster.

Og som en ekstra kuriositet har du desuden gode chancer for at finde flotte, farverige muslingeskaller. Øerne er faktisk verdenskendte for sin store forekomst af imponerende muslingeskaller og konkylier. Så på med falkeblikket og start jagten.

Gå i Thomas Edison og Henry Fords opfinder-fodspor

Outrigger Beach Resort
Beliggende på den sydlige del af Estero Island, på en...
Se mere og bestil her
Fort Myers fortjener en plads i verdenshistorien. Der er bare ikke så mange, som er klar over det. For det var her, de to opfinder-venner Thomas Edison og Henry Ford havde deres vinterresidens og Edison endda sit eget laboratorium. Her blev der udført eksperimenter, som resulterede i ikke mindre end 1.093 patenter, heriblandt på ting som glødepære og vaffeljern.

Besøg de historiske bygninger, inklusive Edison Ford Museum og laboratoriet, og den tilhørende botaniske have. En spændende oplevelser for store som små. Der er åbent dagligt fra 9 til 17.30.

Adresse:

Edison & Ford Winter Estates · 2350 McGregor Blvd. · Fort Myers, FL 33901

Shopping i Fort Myers

Shopping i Fort Myers
Trænger du til en pause fra stranden? Så er shopping naturligvis en oplagt aktivitet. Og der er gode muligheder for shopping i Fort Myers. Er du på jagt efter mærkevarer til attraktive priser, så er Tanger Outlets stedet for dig. Fristes du af tanken om et kæmpe udvalg af forskellige varer under samme tag, så er et smut i Family Dollar et oplagt valg.

Er du til de lidt mere skæve butikker, skal du bestemt på en lille tidsrejse i vintage-butikken The Curiosity Shop på 1939 Suwanee Avenue. Her finder du tøj og smykker fra mormors garderobe.

Elsker du at finde gamle bøger og plader, er Echo Vintage Books & Vinyl Records lige sagen. Butikken er blevet lidt af et tilløbsstykke for samlere på jagt efter kulturelle godbidder. Butikken ligger på 1793 Fowler St. Vær forberedt på at bruge en del tid i denne butik - udvalget er kolosalt.

Udflugter og aktiviteter i Fort Myers-området

Udflugter i Fort Myers og omegn foregår bedst med en lejebil. Lej en bil i Fort Myers - eller lej en bil i en anden by i Florida - og tag ud på eventyr.

Du skal fx snyde dig selv for at opleve Everglades National Park, der ligger som et sagnomspundet sumpunivers fuld af mystik helt syd i Florida.

Hvis du mere er til pulserende storby, så ligger Floridas kulturelle smeltedigel, Miami, blot et par timers kørsel fra Fort Myers.

Har du hang til oplevelsesparker i størrelse XL? Så ligger Orlandos fascinerende overflødighedshorn af underholdning i verdensklasse blot tre timers kørsel fra Fort Myers. 
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/river-kwai/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.