Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om det vestlige USA

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Bo midt i parkerne
Rejsetips indsendt af:
Lene Petersen
Odense
1. aug. 2008

Bo midt i parkerne

Det er ikke dyrt - og hver en dollar værd - at bestille overnatning inde i selve de store nationalparker i Vest - men man skal være i god tid.

Et enestående syn

Vi stod op kl. 5.30 og gik de 300 meter hen til "sunrise point". En halv times tid senere så vi solen stige op og bade det mageløse klippelandskab i Bryce Canyon i rødt og orange. Et enestående syn. Det kræver bare, at man er tidligt ude og får booket overnatning på en af de få lodges i selve nationalparken.

Vi var fire uger i USA i juli 2008, og havde i december 2007 booket overnatninger i nogle af de mest besøgte nationalparker - Bryce Canoyon, Grand Canyon og Yellowstone. Der er begrænsede overnatningsmuligheder i parkerne, så hvis man vil være sikker på et værelse, skal man være forholdsvis tidligt ude. Da vi bestilte i december, var der stadig pladser at få. Logierne i parkerne er typisk bygget i "log-cabin" stil. Nogle af hotellerne er næsten 100 år gamle, med masser af historie og stemning. De er perfekte, hvis man vi undgå de typiske motel- og hotelkæder, som ligger i stort tal i byerne udenfor parkerne, men i stedet ønsker den ægte vare, muligheden for at overnatte midt i den unikke natur og at være der, når alle dagturisterne er kørt ud igen. Så er det, at man kan se Bryce Canyon når solen står op, solnedgangen over Grand Caynon, eller nyde en kop kaffe i de bløde lænestole i lobbyen på Mammoth Hot Springs Hotel i Yellowstone.

Alle hoteller i parkerne drives af et firma, som sikrer at priserne er rimelige. Det samme gælder forplejningen (mad/drikke), der både fås i restaurant- og fastfoodudgave. Bestilles let via hjemmesiden: www.xanterra.com. Værelserne er en smule dyrere end motellerne udenfor - men oplevelsen er hver en dollar værd.

God fornøjelse - det havde vi. Meget stor endda!
Lene Petersen

Overnatninger
Hotelbooking
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/sydoeen/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.