Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Byways and Highways i det vestlige USA

Det vestlige USA gemmer på en masse overraskelser, som du kan finde, hvis du vælger at køre via de mindre, snoede Byways. Stop i vejkanten og nyd udsigten til de enorme vidder og spis frokosten i en lille ærkeamerikansk by på din vej. Vi har her valgt en række Byways, der hver for sig sikrer dig ekstra oplevelser undervejs i det vestlige USA.

Under hver Byways kan du se vores forslag til kør-selv-rundrejser, hvor du kan tage en afstikker til en af de nævnte Byways.
Det kan være en god ide at forlænge de nævnte kør-selv-rundrejser med 1 dag eller 2, hvis du skal have mest mulig ud af de ekstra oplevelser.

6 udvalgte Byways & Highways i det vestlige USA

1: Tioga Road, Yosemite, Californien

Tioga Road - den højeste bjergvej i Californien
Den højeste bjergvej i Californien rammer toppen i Tioga Pass i 3.031 meters højde. Tioga Road byder på spektakulære udsigter over Sierra Nevadabjergene med sne på toppen, vandfald, store træer og udsigt til bjergsøer samt farverige blomster i den tidlige sommer. Normalt åben fra maj til november.
Længde: 103 km.

Kør-selv-rundrejser:
Best of the West
Børnenes Californien

Pure Nature of the West

Billeje:
Lej en bil i Californien

2: Avenue of the Giants, Californien

Avenue of the Giants
Enorme redwoodtræstammer, der rager 80- 90 meter op i luften, står som gigantiske vejpæle lang Avenue of the Giants i det nordlige Californien. Med en gennemsnitsalder på adskillige hundrede år, aftvinger de gigantiske kæmpetræer langs Avenue of the Giants naturlig respekt.
Længde: 50 km

Kør-selv-rundrejser:
Californien for Livsnydere
Pacific Coast Highway

Billeje:
Lej en bil i Californien

3: Highway 12, Utah

Highway 12 i Utah
Highway 12 mellem Capitol Reef National Park og Bryce Canyon hører til en af USA’s smukkeste landeveje, der bl.a. går gennem landskabet Escalante. Her sniger vejen sig rundt på toppen med lodrette klipper ned langs begge sider, skarpe sving og en farverig udsigt over Utahs smukke landskab.
Længde: 200 km.

Kør-selv-rundrejser:
Pure Nature of the West
Best of the West
Northern Coast to Coast

Billeje:
Lej en bil i Utah

4: Dinosaur Diamond Highway, Utah

Dinosaurusforsteninger ved Dinosaur Diamond Highway
På grænsen mellem det nordlige Colorado og Utah findes nogle af verdens bedst bevarende dinosaurusforsteninger. Følger I den såkaldte Dinosaur Diamond Highway, kan I besøge Dinosaur National Monument med helt unikke dinosaurusforsteninger. I kommer også forbi Arches og Canyonlands National Park i Utah.

Kør-selv-rundrejse:
Yellowstone and The Rockies

Billeje
Lej en bil i Utah

5: Highway 190, Death Valley, Californien

Highway 190 gennem Death Valley
”100 Feet Below Sea Level” står der på skiltene, når I kører ad Highway 190 gennem Death Valley. En tur gennem et dybt fascinerende landskab med smukke klippeformationer, ørkenlandskaber og udtørrede saltsøer. Tag turen tidligt på dagen eller om aftenen, så I ikke bliver stegt levende. Længde: 131 km.

Kør-selv-rundrejser:
Pure Nature of the West
Best of the West
Northern Coast to Coast

Billeje:
Lej en bil i Californien

6: Colombia River Highway, Oregon

Multnomah Falls
Turen langs Colombia floden i Oregon ad den gamle U.S. 30 er en lækkerbisken for de eventyrlystne – med vandfaldet Multnomah Falls som et af højdepunkterne plus udsigten over Colombia floden til Washington State på den anden side af floden. Enkelte steder må I ud på den nye Interstate 84.
Længde: 112 km.

Kør-selv-rundrejse
Oregon & Washington

Billeje:
Lej en bil i Oregon
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/florida/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.