Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Jane Rohde Møller
Vildbjerg
15. marts 2009

California here I come

Calofornien...denne stat kan jeg ikke få nok af. Hvad med fx San Francisco, Las Vegas og Los Angeles. Der er masser af muligheder.

Brug mindst 4 uger i Californien

Ankomst til LA - det er en stor men kedelig by, men selvfølgelig skal du se Beverly Hills, Rodeo Drive, Hollywood - men husk alt er business - Universal Studios er måske også et besøg værd, men det er så commercielt at jeg foretrækker at være udenfor.

San Diego er absolut et besøg værd, SeaWorld og spækhuggere er imponerende. Byens lufthavn er midt i byen, det er skræmmende. Krigsskib og gl. bydel er også værd at kigge på.

En tur til Las Vegas, når du nu er så tæt på. Jeg valgte at flyve, det er billigt og nemt. Tag kun til Las Vegas på hverdage, så er alting kun 1/2 så dyrt. Brug 2 - 3 dage for du ser hele verden et sted.

San Francisco skal du opleve

San Francisco er imponerende med alle de stejle gader og Cabel Cars, gamle sporvogne og meget andet som Alcatras og Twin Peaks. Find hotellet når du er der, der er kuponhæfter alle steder, og der er masser af penge at spare på den konto. Køb et dagskort til transport, så kan du frit komme omkring. En tur med sigthseening er ikke noget værd, men dyrt. Planlæg hjemmefra hvad du vil se, og brug dit transportkort til 5 dollars for 24 timer.

Fra San Francisco til LA - gør det på Highway 1 - det er utroligt smukt. Hvis jeg havde haft tid, ville jeg have brugt mindst 5 dage på denne tur, der er så meget at se.

Solvang er mere dansk end Danmark, tror de selv. En lille kedelig by men måske midt sommer kan det være bedre. Jeg fandt dog en enkelt der talte dansk, men hvad siger I til æbleskiver og medisterpølse til morgenmad.

Hearst Castle kan du bruge 2 dage på alene, men jeg var mange andre stikveje, som ikke var omtalt i rejsebeskrivelsen, og det vil jeg også foreslå at I gør.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.